USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Начальника Держкомзему на Волині вирішили не позбавляти посади

6 Березня 2009 17:17
У Державному комітеті України із земельних ресурсів з 27 лютого по 6 березня проводилася щорічна оцінка виконання керівниками територіальних органів Держкомзему покладених на них обов’язків і завдань. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Із 14 начальників головних управлінь Держкомзему в областях, які обіймають посади рік і більше року і підлягають щорічному оцінюванню, оцінку «добре» отримав лише начальник управління Держкомзему у Закарпатській області Іван Калинич.
Керівник волинського відділення Держкомзему Сергій Шабала отримав оцінку «задовільно». Так само оцінено роботу ще 12 керівників управлінь Держкомзему.
Стосовно інших керівників територіальних органів Держкомзему, то наразі розглядається питання щодо доцільності перебування їх на посадах, які вони обіймають, – йдеться у повідомленні Держкомзему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Безземельная Показати IP 6 Березня 2009 18:24
А зря ...
Анонім Показати IP 8 Березня 2009 17:02
А я знаю, що Шабала 9-ть років тому був справедливою і хорошою людиною!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus