USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Начальниця управління туризму Луцькради йде з посади

31 Січня 2017 14:13
Наталія Бунда залишає посаду начальника управління туризму і промоції міста Луцька.

Це чиновниця підтвердила у коментарі виданню "Конкурент".

"Дійсно, так. Я йду з посади начальника управління турузиму і промоції міста", – зазначила вона.

Інформацію про майбутню роботу Наталія Бунда поки не коментує.

Нагадаємо: посаду начальника спочатку відділу туризму, а потім управління туризму та промоції міста Наталія Бунда обіймає вже п'ять років. Наразі вона є депутатом Луцької міської ради: у 2015 році була обрана від Луцької міської організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вася Показати IP 31 Січня 2017 14:48
На Луцьктепло?
Мер Показати IP 31 Січня 2017 15:12
Симпатична дівчина
Саша Показати IP 31 Січня 2017 15:20
Вона то в Батьківщині була то в Порошенка вже, мабуть у верхи подається. Якаж іще причина, молода жінка чому не працювати ?
йклмн до Саша Показати IP 31 Січня 2017 16:32
Відкриє собі якийсь заводик
спецексперт Показати IP 31 Січня 2017 15:21
Шкода. Молода, розумна, культурна дівчина, нова генерація українських чиновників з позитивом, з непоганою освітою, зі знанням іноземної мови. Головна причина звільнення молодих з державної служби - відсутність перспективи зробити хоч якусь карєру, мала зарплата, немає житла. На таких посадах можна лише допрацьовувати до пенсії. Епоха геморойних мишковців з таким пердильником, як багажник в таксі, козюп, які читають, ворушачи губами, і їм подібних.
суперексперт до спецексперт Показати IP 31 Січня 2017 15:37
І що ця молода та розумна зробила на своїй посаді?
Хрюн Моржов Показати IP 31 Січня 2017 15:47
На сьогоднішню державну службу можна прийти на рядову посаду і сидіти в цьому кріслі довгі роки. Подивіться на Волинську ОДА: з кожним головою приходять його ж люди - поліщуки з К.-Каширська, Любешова, Маневич. При Клімчуку були всі ковельські. Ще вчора вирощували на торфовищах моркву спекулянтам і кошиком рибу ловили в Припяті, а сьогодні вже начальники. При Французу в обласній ментурі 100% посад начальників зайняли рівненські. А рядові, які тягнуть головну роботу, сидять без руху. Без карєрного росту мізки затягуються павутиною, девальвуються знання і освіта, людина деградує фізично і морально. Держава забула, що в неї є чиновники. І чим вони дурніші, тим краще для держави.
Микола Показати IP 31 Січня 2017 17:00
Гнилий мер сміттям ваняє на молодь, от і йдуть, хабарнику не місце біля влади, зараз людей його да*ни муніципали заставляють купувати контейнери в спецкомунтрансу, штрафуючи без підстави, це та влада яку хотіли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus