USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Нальотчика взяли у нічному клубі

10 Квітня 2012 09:27
Міліція затримала другого із грабіжників, які на початку лютого скоїли розбійний напад на магазин у Ковелі. Зловмисника «взяли» в нічному клубі.
Про це пише газета Волинь-нова.
У перших числах лютого цього року на вулиці Сагайдачного у Ковелі стався розбійний напад двох чоловіків на магазин мобільних телефонів. Одним з нальотчиків виявився 19-річний Андрій, котрий, як не дивно, проживає у цілком благополучній сім'ї, є студентом навчального закладу міста залізничників. Оперативники затримали хлопця через тиждень після злочину. Суд відпустив його з-під варти, взявши підписку про невиїзд.

Слідство встановило, що інший грабіжник – теж Андрій – бив продавця молотком по голові, але той з розбитою головою зумів вибігти на вулицю і покликати на допомогу. Цей майже двометровий 37-річний чолов'яга був п'ять разів судимий за навмисні корисливі злочини, а останній раз – за злісний опір працівникам міліції із заподіянням тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Правоохоронці оголосили його у розшук. І ось начальник слідчого відділення Ковельського міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Іван Тусь повідомив, що нічному клубі Ковеля оперативники затримали й цього нальотчика. Суд взяв його під варту.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції надали матеріальну допомогу на лікування постраждалого продавця магазину. Батьки його висловили правоохоронцям щиру вдячність і за милосердя, і за розкриття злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
арістотель Показати IP 10 Квітня 2012 09:32
нічний клуб має назву "Кіно" - це притулок місцевого бидла... Зрештою, усі так звані нічні клуби Волині це інкубатор ось таких ось нелюдів, покидьків, гвалтівників і вбивць..... І не треба відмазувати того 19-річного?! Обом вліпити по 13 років і все....
тиць-здиць Показати IP 10 Квітня 2012 11:40
Ще одного "кабакі і баби довели до цугундера"
гоп стоп Показати IP 10 Квітня 2012 14:06
37-річний чолов'яга був п'ять разів судимий та його на 3-й раз треба було розстріляти, ну коли кіньчиться цей безглуздий гуманізм до покидьків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus