USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Намагаючись облити мене брудом, «Континіум» вступив у лайно, – Тетяна Єремеєва

13 Листопада 2017 11:35
Колишні бізнес-партнери Ігоря Єремеєва, які нині намагаюється вкрасти спадщину у його вдови та дітей, при цьому здійснючи спроби інформаційної атаки на Тетяну Єремеєву через підконтрольні їм ЗМІ, офіційно визнали, що в 2015 році забрали в сім'ї Єремеєвих всі 25% акцій групи «Континіум».

Про це написала Тетяна Єремеєва на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Так виглядає, що в нестерпному бажанні облити мене брудом компанія «Континіум» вступила в лайно сама, - йдеться у дописі вдови Ігоря Єремєва, опублікованому невдовзі після виходу в ефір сюжету від підконтрольного «Континіум» видання ВолиньПост - так званого «розслідування» під драматичною назвою «Чорна вдова».

«Адже (компанія «Континіум», - ред.) офіційно визнала, що в далекому 2015 році забрала у сім'ї Єремеєвих всі 25% акцій групи. Пояснювати свої дії, ініційованими нами судовими процесами у 2017 році, і звинувачувати ефімерними конкурентами - вже абсолютно не потрібно, та і виглядає це смішно. Всі незаконні дії відбулись відразу після смерті - у серпні 2015року», - пише Тетяна Єремеєва та додає, що вона ігнорує тих, хто обговорює поведінку померлих, маючи на увазі екс-директора ДКП «Луцьктепло» Олександра Киричука, проти якого відкрили низку кримінальних справ.
Також зауважує, що екс-партнери чоловіка маніпулюють ситуацією, заявляючи, що частка дружини померлого становить 25%, той час як реально вона становить 62,5%.
Разом з тим додає, що наймані менеджери заявляють про готовність взяти на роботу її сина Романа, хоча насправді він є власником 25% бізнесу покійного батька.
Нагадаємо, скориставшись шоковим станом 85-річної матері та вдови Ігоря Єремеєва Тетяни під час підготовки до похорону, його бізнес-партнери Степан Івахів та Сергій Лагур шляхом обману роздобули свідоцтво про смерть бізнесмена й відкрили спадкоємну справу у свого «підконтрольного» нотаріуса, яка була і є довіреною особою та обслуговувала інтереси групи компаній "Континіум". Таким чином вони одержали доступ до володіння й управління корпоративними правами, тобто до управління бізнесом, а законних спадкоємців, Тетяну Єремеєву та її дітей, просто усунули. Минулого місяця міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв, що нотаріуси, з допомогою яких колишні бізнес-партнери Ігоря Єремеєва вкрали спадщину у його вдови та дітей, понесуть покарання.

Як повідомлялося, після анонсу так званого "розслідування" від ВолиньPost вона назвала такі намагання «агонією та реакцією на дії закордонної Феміди, від надання показів до якої ухилитися, переконана вона, ніяк не вдається. При цьому Тетяна Єремеєва наголосила, що, спираючись на Цивільний кодекс України, вона забороняє використовувати будь які графічні, фото-кіно-телевідео зображення на яких присутня вона, її неповнолітня донька Софія та покійний Ігор Миронович.

Так, згідно з положеннями ч. 4 ст. 303 Цивільного кодексу України, у разі смерті фізичних осіб, згода на оприлюднення цих матеріалів надається дітьми та вдовою. Інакше вона буде змушена звернутись до суду з метою захисту своїх прав.

«Дуже сумно спостерігати, що після втрати візіонера компанії у 2015 році, не знайшлось жодного мудрого та розумного керівника, який би не допустив опущення курсу компанії до рівня бруду. На мові бізнесу це означає, що аргументи відсутні», - додає Тетяна Єремеєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Микола Показати IP 13 Листопада 2017 11:46
Гарних жінок можуть ображати тільки слабкі чоловіки. Перемога на стороні Тетяни і її дітей!
Носатий дядько до Микола Показати IP 13 Листопада 2017 13:37
"Гарна жінка" - це професія, чи соціальний стан?
віто до Носатий дядько Показати IP 13 Листопада 2017 16:27
не переймайся, це не про тебе...
Майкл Показати IP 13 Листопада 2017 12:37
Саша, ти напевно готовий будь який коментар надати, аби тільки їсти з Івахіва рук?! Тобі не стидно???
Вовка Показати IP 13 Листопада 2017 12:53
Те відео що Івахів показав дешево і позорно, набрався позору мабуть після того відео, що забрав у вдови друга і дітей все ,що їм належить і розказували дружки його такий "брєд" , видно зразу що за гроші готові опуститися нижче плінтуса континіумці
ххх Показати IP 13 Листопада 2017 13:18
віддайте свої борги банкам і починайте життя з чистого лиска
висновок Показати IP 13 Листопада 2017 13:28
Як дивно, Господи, самі себе обманюємо... Гроші -це зло !
Достатньо серйозно Показати IP 13 Листопада 2017 14:40
Івахів і Компашка має сидіти у вязниці і довго. Тоді інші подібні шахраї задумаються. перш ніж вчиняти подібне. Гидоті не місце у нашому середовищі!
Вася Показати IP 13 Листопада 2017 14:42
Ну і ну якийсь івашка крутить світом, прокуратура чому нічого не розслідує тільки не за гроші а по справделивості?!!
Анатолій пенсіонер Показати IP 13 Листопада 2017 14:47
А ті хто ставить мінуси то теж з тої компанії напевне? Бо ж правда на боці сім"ї на не бізнес- партнерів. Важко, що на світі стільки несправедливості. Грші правлять світом . Через гроші люди втрачають совість, порядність, честь і гідність свою.
Анонім Показати IP 13 Листопада 2017 16:40
Скільки можна ? Вже всім набридло.
1111 Показати IP 13 Листопада 2017 17:54
А вы посмотрите сегоднящние многосерийные фильмы,что улица разбитых фонарей,что Менты,что Паутина и т.д.Это же школа по организации убийств в борьбе за собственность,дензнаки.Учитывая,что 85 % госсобственноти в частных руках,то вам следовало бы помолчать о свободной стране-там за большие аппетиты головы отрывали. Нынешней свободе нет конкуренции в доброй половине мира.
Єдина порада: Показати IP 13 Листопада 2017 18:24
Стьопа: одне у тебе спасіння - стань на коліна перед обкраденою тобою сім'єю Єремеєва, який у тобі непростимо дуже помилився і поверни їм вкрадене. Не забудь (якщо ще залишився грам совісті, привселюдно, перед телекамерами, якими знімав "Чорну вдову") попросити пробачення. Інакше гріхи, як пацюки, тебе загризуть. У тебе немає жодної людської перспективи!.. Слова Ляшка скотиняка" - це і про тебе особисто.
водій Показати IP 13 Листопада 2017 18:43
Раз стільки емоцій навколо барахла Континіума і АЗС WOG, то скажу не лише про своє переконання: нехай би якнайшвидше ці автозаправки перейшли під контроль Коломойського, про якого згадують деякі "герої" фільму "Чорна вдова", - тоді на цих заправках нарешті появилось би якісне і дешеве пальне, а не як зараз - найдорожча в Україні бодяга.
ДЕРЖАВНА ЗРАДА Показати IP 13 Листопада 2017 19:18
АЗС WOG, які Івахів віджав у родини покійного Єрємєєва, проджовжують працювати в Криму і на Донбасі і інтенсивно забезпечують бойову діяльність російських окупантів, 90% сирів КОМО продаються в Россєї, де у Івахіва є валютні рахунки і власна московська квартира. Він в Рассєї як у себе вдома - то як не проголосуєш за амністію російських друзів. Це для нас, українців, вони терористи, а для Івахіва - друзі, клієнти по бізнесу, дохідна частина його сран...го бізнесу.
ПЕРЕВЕРТНІ Показати IP 13 Листопада 2017 19:34
Соромно було слухати під час перегляду фільму про "Чорну вдову" довжелезну розповідь-звинувачення на адресу сина Єремеєва - Романа, ЧОМУ той не працює на фірмі батька. То треба було, раз ви так "сильно" за нього піклюєтеся, запросити до телекамери самого Романа і було б дуже переконливо ЧОМУ". Тоді всі почули б, ЩО ТАКОГО сказав Роману той самий Івахів, який весь час залишається за кадром, якими такими словами старий друг батька відправив Рому на ... і на вулицю, що той змушений працювати в іншій, хоча і в невеличкій, але в порядній луцькій фірмі. Спікери "Чорної вдови" вирішили говорити за всіх, бо вони начебто "найрозумніші", "найоб'єктивніші", "найсправедливіші"...
Засік Показати IP 13 Листопада 2017 20:17
Якщо врахувати як поділили майно партнери то може бути що коня просто приложили на Ігора.
крапка над і Показати IP 13 Листопада 2017 21:41
Дійсно, тепер стає цілком очевидним, хто вирив нору під копито коня, на якому скакав Єремеєв-старший... Стьопа, ти випадково нен знаєш прізвище цього товариша?
Уточнення до крапка над і Показати IP 13 Листопада 2017 21:51
...не "товариша", а "ТОВАРИЩА"
цікавий Показати IP 13 Листопада 2017 22:59
ні в якому разі не стану на сторону корецького чи тим більше киричука з галущаком (це ті що ми бачили в фільмі) а ще гаврилюк лариса - ну то окрема тема, але не повірю що пані тетяна така ... ну сама доброта та справедливість. Допускаю що Стьопа міг значні кошти приховати від нащадків, тим більше що Континіум ніколи не відзначався прозорою бухгалтерією- іди перевірь, коли там кеш ходить. зарплатню ж Стьопа досі платить своїм співробітникам в конвертах- про це весь Луцьк знає і доблесні правоохоронці !. Теж мені народний депутат!:)) І купа фірм в офшорах! Та навіть в фільмі- самі себе перехитрили- переглянте уривок про кошти для тетяни (там де поні і т.ін) це яка така фірма виплачує по 90 000 дол готівкою за раз! і багато інших разів чималі суми ( 7хв 20 с фільму)? де назва фірми? де підпис бухгалтера? -питання до правоохоронців!!! з яких таких коштів такі виплати? от вам І ДЕПУТАТ з його конторою та офшорами, при Єреммєєву те ж саме було, і не думаю що ця поборниця права не знала... А ці ж кошти вкрадені у нас з вами та в держави! тоді мовчала, а зара,з коли саму обікрали - той почала правду шукати.
цікавий Показати IP 13 Листопада 2017 23:10
а правда така : нема правди в нашій Вітчизні, і це дуже сумно,боляче та страшно. Бо ті -хто нас має охороняти (податкова та поліція), пише закони(депутат Івахів), владарює та володіє величезними підприємствами(знову ж таки депутат Івахів) - самі крадії та злодюги.
Увага: ЗЛОЧИН Показати IP 14 Листопада 2017 10:19
А чому наша славетна волинська Служба безпеки роляаляє бездіяльність? Адже автори фільму "Чорна вдова" самі зізналися, що несанкціоновано "лягли" на частоту мобільного телефону голови облради Ігора Палиці і підслухали його розмову про статки покійного Єремєєва. СБУ вже займалася підслуховуючою апаратурою, яку купив ще Єремєєв, а сараз на повну катушку експлуатує Івахів, підслуховуючи всіх і вся. Настав час дати по руках і засадити в каталашку!
В лайні по вуха Показати IP 14 Листопада 2017 11:17
Дуже влучно сказано: «Континіум» вступив у лайно»! Насправді по лайну вони ходять всі роки існування. Бо немає у них іншої ідеології, як безбожно красти, махлювати, обдурювати та зраджувати державу Україна, народ через схеми ухилення від сплати податків, продажу бродяжного пального на АЗС, продажу 90% сирів, виготовленого з волинського молока, в Росію на відкорм окупантів, через ухилення від сплати багатомільйонних банківських кредитів, через виплату зарплати своїм співробітникам в конвертах без сплати належних податків, у т.ч. в пенсійний фонд., через тотальний підкуп правоохоронних органів і судів, які виносять за хабарі потрібні їм рішення. Про тотальну людську аморальщину годі вже й говорити: багатоженство, легковажні розбещені нічні п’янки-гулянки до упаду, на які витрачаються величезні суми грошей, мерседеси-мерседеси-мерседеси, квартири-квартири-квартири… Як і Єремєєв, Івахів за мільйони купив ксіву нардепа, аби заховатися за недоторканість, наобіцявши виборцям і пластикові вікна в усі школи, ФАПи, дитячі садочки, і купу подібного-нездійсненного. Ми, на Ковельщині, вже й перестали мріяти, коли нарешті «наш» нардеп Івахів вийде на трибуну Верховної Ради, де він марно протер не одні штани, і на весь голос представить «свій» законопроект чи виголосить болючі проблеми нашого поліського краю, відверто скаже, відколи почне своєчасно виплачувати селянам гроші за здане молоко, коли понизить баснословні ціни на АЗС WOG. Питання до держави Україна: чого стоїш в стороні від такого неподобства? Люди ж чекають активних дій…
НЕ розуміючий Показати IP 14 Листопада 2017 12:05
А чому держава ніяк не коментує ? Чому не розбереться з фірмами Івахіва ? Чи держава кришує нвродного депутата? !
Повний РОЗПАД Показати IP 14 Листопада 2017 15:54
Якщо упродовж останніх років відбувався напіврозпад Континіума, то останні публікації про шахрайство і злодійство навколо спадщини Єремеєва викрили, що вже впевненно йде остаточний розпад цього злочинного угрупування. Так тримати!
Не простимо Показати IP 14 Листопада 2017 21:21
Ми ніколи не простимо пану івахіву (не маємо підстав писати поважно з великої букви його прізвище) банкрутство і ліквідацію нашого Горохівського сирзаводу. І джурню зрозуміло, що прибрали достойного конкурента, як це трапилося з багатьма іншими молокозаводами Волині. Таку підлість зробити нашим селянам - це злочин проти інтересів людей праці. Хай посміє зявитися на наших дорогах - мало не покажеться...
цікавий Показати IP 15 Листопада 2017 11:55
вище дуже доречно сказано про прослуховування!!! хто працював в континіумі той напевно! знає що таке є точно- зайвого по телефону краще не говорити... а як служба безпеки (СБУ) того не бачить - така служба! як і решта правоохоронних органів, і нікчемних судів які континіум купляв і купляє - варто лиш поглянути на останні справи про борги, а про колишнє і говорити нічого- все куплялось-продавалось, в тому числі, напевно, і на користь пані тетяни і не думаю що вона нічого не знала про справи чоловіка.
цікавий Показати IP 15 Листопада 2017 12:10
щодо держави, хтось вище апелював, та тій державі на нас НАС РА ТИ !!! бо держава - то отакі івахіви-єремєєви! та ще ми дурні ! які купляємось за подачки- он ковельчани ж проголосували за івахіва! - купились на пару зупинок та вікон!!! то чого скиглите? голосуйте далі за гречку та шмат смердючої ковбаси! а ваше молоко і далі купуватимуть за копійки, а бензин продаватимуть за європейську ціну. Ще є такий кромберг - там з людей всі соки вижимають а вони одне перед одним вислужуються , закладають, бояться слово начальнику сказати- один хтось може і наважиться, а решта очі ховають понакладавши в штани. Чому бідні - БО ДУРНІ! тільки континіум хоч своїм достойну зарплату платить (хай і в конвертах), правда далеко не всім - тільки конторським
Павлік Показати IP 15 Листопада 2017 12:29
Чому ж в тому відео не говрив Івахів, він же був найближчим другом покійного Єремєева, а не якісь ліві знають хто і як з ким живе, нащо ту брехню лити , самі в тій брехні і потонуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus