USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лицемірні співчуття і кримінальні справи проти спадкоємців: Тетяна Єремеєва про «друзів» чоловіка

15 Березня 2018 16:35
Дружина покійного нардепа Ігоря Єремеєва Тетяна Єремеєва розповіла про лицемірність колишніх бізнес-партнерів та друзів чоловіка. В той час, коли на публіку Степан Івахів заявляє про підтримку сім’ї Єремеєвих та продовження добрих справ Ігоря Мироновича, юристи Івахіва шукають способів вкрасти законну спадщину у вдови та дітей.

Про це жінка написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Через два тижні компанія «Континіум» випустить фільм до 50-річчя з дня народження Ігоря Єремеєва, у якому всі друзі та рідний брат будуть розповідати, як сильно вони любили та поважали покійного.

Але найкраще про повагу говорять не гарні слова, а реальні брудні справи та методи «впливу» на спадкоємців.... А це 6 кримінальних справ проти нас з дітьми, кінно-спортивного клубу та клініки. Але це нас не лякає! Ми не зупинимось. Правда переможе!

P.S. Ви не уявляєте скільки я отримала в особисті повідомлення різних подібних історій від жінок. Це шок. Що відбувається у світі?» - йдеться у дописі. Користувачі соцмережі в коментарях під дописом підтримують Тетяну Єремеєву та зазначають, що людська жадоба подекуди немає меж.
Нагадаємо, олігарх Степан Івахів не припиняє спроб загарбати спадщину родини Єремеєвих та докладає максимум зусиль, аби очорнити персону Тетяни Єремеєвої, як матері і жінки. Відібрати у сім’ї покійного друга будинок під Луцьком, вочевидь, виявилось замало. Тепер через брата він намагається відсудити у вдови та дітей квартиру в столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коля Показати IP 15 Березня 2018 17:02
Можна к продовження фільму зробити, що друзі так не поступають з сім"єю!! Такого другом не назвеш. Якби покійний Єрємеев знав, що то за "друг", то б сидів зараз Івахів і пас корів десь в іншій області, з якої і приїхав.
Буде АД ! Показати IP 16 Березня 2018 12:26
Цей рижий неПРИ?УРОК вирок собі перед Богом написав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus