USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нападників було четверо: подробиці спроби підпалу Андріївської церкви

15 Листопада 2018 14:34
Нападників, які жбурляли в Андріївську церкву "коктейлі Молотова" було четверо, наразі тривають слідчі дії, щоб встановити їх

Про це "Прямому" розповів радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Наразі працюють слідчо-оперативні групи для встановлення всіх, так би мовити, складових цього інциденту, цієї відвертої провокації. Відразу повідомлю, що порушено кримінальне провадження за статтею 161, тобто, розпалювання ворожнечі на релігійному підґрунті", - заявив Шкіряк.

За словами радника міністра, нападників було четверо. Зараз збирається інформація з камер відеоспостереження.

"На жаль, охоронці Андріївської церкви невчасно повідомили про цю подію, намагалися затримати правопорушників самі, але ті використали сльозогінний газ та втекли. Тим не менш, сподіваюся, що найближчим часом, як я вже сказав, будуть встановлені всі подробиці цього інциденту і здійснені всі необхідні заходи для ідентифікації правопорушників та їх затримання", - розповів Шкіряк.

Нагадаємо, 15 листопада, близько 8:05 двоє невідомих кинули пляшки з запалювальною сумішшю у Андріївську церкву у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реаліст Показати IP 15 Листопада 2018 18:28
Ну хто того зоряного шкуряка, який працював санітаром в психлікарні, призначив радником?
Таня Строцюк Показати IP 15 Листопада 2018 21:23
Там всі шизофреніки, потрібен нагляд спеціаліста!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus