USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Базарники напали на муніципалів та погрожували журналістам: сутички на Центральному ринку

30 Липня 2020 10:40
Учора на території Старого ринку в Луцьку знову відбулися сутички.

Ближче до вечора частина мітингувальників з Луцької міської ради вирушила до ринку, а ті що залишились почували себе як вдома: розклали речі, блоки з мінеральною водою, хтось навіть дозволив собі повечеряти, одразу у залі, - йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Сутичка виникла між мітингувальниками та працівниками Департаменту муніципальної варти та журналістами. Мітингарі були агресивно налаштовані не лише до журналістів, але й до правоохоронців. Молодик невисокого зросту, міцної статури зі спини налетів на працівника муніципальної варти і вдарив його в обличчя. Хтось з натовпу застосував сльозогінний газ. В реультаті інциденту двох працівників муніципальної варти доправили до лікарні, а на місце викликали медиків.

Мітингувальники поводили себе вкрай зухвало та агресивно, погрожували розправою службовій особі, кидали в натовп димові шашки, дозволяли нецензурні висловлювання в бік журналістів та перешкоджали роботі знімальної групи, яка працювала на місці події. Правоохоронці вже порушили кримінальне провадження за статтею «хуліганство вчинене групою осіб».

Зловмисників, які напали на працівників Муніципальної варти, знайшли та вже вручили повістки на допит.

До слова це вже не перший напад на ЗМІ на території Старого ринку. Телеканал «Аверс» звернувся з заявою до правоохоронних органів. Нині всі матеріали по цій справі передали до поліції.

«Також є заява від працівниці телеканалу «Аверс» про можливе перешкоджання її професійної діяльності, зараз теж зібрані пояснення відео і ці матеріали вивчає слідство міського відділу поліції. Також протягом доби приймуть рішення, чи є там факт перешкоджання чи можливо немає і яким чином це далі розглядати», - повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Варто зауважити, за весь період протестів на території Центрального ринку поліція порушила вже 4 кримінальні провадження проти мітингувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 30 Липня 2020 11:02
Звичайне базарне б*дло,а не підприємці.
АУЕ Показати IP 30 Липня 2020 11:37
мало дали...мало..
маня Показати IP 30 Липня 2020 11:41
вони змушені стати підприємцями ( для податкової), А вони - просто торгаші- перекупщики. і вилазити з того тихого болотця не хочуть.
Шошо? до маня Показати IP 30 Липня 2020 12:47
А що, бувають реалізатори не перекупщики-торгаші? Без посередників хіба на фермерському ринку.
??? до маня Показати IP 30 Липня 2020 13:42
Дура ти Манька дура
Народна прокуратура Показати IP 30 Липня 2020 12:00
Маю деякі роздуми. По-перше, приміщення міськради належить усім мешканцям міста, тому базарники також мають право там перебувати (пригадайте період Майдану, коли протестувальники знаходились в приміщенні Київської міськради); по-друге, муніципальна варта - не правоохоронці; по-третє, негатив до журналістів викликаний однобоким висвітленням подій довкола суперечки за територію ринку і формуванням через ЗМІ чітко негативного образу базарників, ось вони і ображаються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus