USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нардеп з Волині перевірила використання коштів із спецеконому у Любешові

25 Грудня 2017 09:00
Народний депутат України Ірина Констанкевич проінспектувала об’єкти у Любешові, на які за її сприяння були виділені кошти з фонду соціально-економічного розвитку. Зокрема, сюди надійшли кошти на встановлення енергоощадних вікон в районному будинку культури та проведення освітлення на чотирьох вулицях, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

За словами директора будинку культури Анатолія Ковальчука, до народного депутата колектив установи звернувся влітку цього року. Адже в цьому приміщенні займаються 6 народних колективів, багато гуртків, які відвідують діти, тож проблема була нагальна. Зараз тут вже встановили 21-е вікно та троє дверей. Народний депутат зауважила, що роботи не завершені, адже майстри не зробили бокові відкоси.



«Роботи мають бути повністю виконані до нового року, у нас на руках ще немає акту виконаних робіт. В будинку культури всі вікна замінені на енергоощадні, – розповів керівник установи. – Після встановлення вікон в приміщенні стало значно тепліше».

А на вулицях Богдана Хмельницького, Зарічній, Зеленій та Костюшка за кошти фонду соціально-економічного розвитку проводять освітлення. На ці роботи передбачили більше як 300 тисяч гривень.

«Проекти на освітлення були розроблені за кошти селищної ради. Наразі вже змонтовано все обладнання, його перевірили та підключили. Єдине, за чим затримка – це виготовлення технічних умов і після того, ці вулиці будуть освічуватися», – розповів помічник народного депутата Ірини Констанкевич, депутат Любешівської селищної ради Сергій Неймарк.

Додає: Любешів – селище, яке дуже активно розбудовується, тож є проблема із освітленням нових вуличних масивів.

«Є багато звернень від мешканців Любешова, зокрема, від жителів мікрорайону Західного, де 7 нових вулиць. Тому ми будемо ініціювати на сесіях як депутати ОТГ розробку проектно-технічної документації для цих робіт», – підсумовує Сергій Неймарк.

«Ми продовжуємо працювати і вирішувати ті проблеми, які важливі для людей. Маю надію, що в наступному році зможу залучити ще більше грошей із державного бюджету, адже залишається дуже багато невирішених питань», – підсумувала Ірина Констанкевич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 25 Грудня 2017 10:08
Молодець! Дуже порядна жінка. Коли порядок в сім'ї, і буде в області ( це не Гунчик, який приїде погуляти).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus