USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нардеп з Волині хоче школу для vip-дітей

10 Серпня 2011 09:59
Для дітей жителів елітної Конча-Заспи побудують школу, куди учні будуть ходити у формі від дизайнерів, учити уроки по ipad, а викладати в них будуть учителі з Англії або Швейцарії.
Один з ініціаторів такого проекту є нардеп Григорій Смітюх, який також живе в Конча-Заспі, вважає, що школа елітному району дуже потрібна, мовляв, багато часу витрачає, щоб завести дітей у Київську школу. Про це пише Українська правда із посиланням на «Сегодня».
Будівництво елітної школи почнеться вже в серпні, на території колишньої бази відпочинку «Сокіл» на 27-му км Столичного шосе, поруч із дамбою, де живуть багато політиків.
За словами Смітюха, школа розташується на 9 гектарах, вчитимуться у ній 1056 дітей від 3 до 17 років.
Для школярів облаштують 180 аудиторій. Кожному учневі по ipad учителі зможуть давати домашнє завдання й перевіряти його виконання. Школярі будуть вивчати, крім української й російської мов, ще англійську і/або німецьку, або іспанську.
Класи планують обладнати інтерактивними дошками, на території буде величезний басейн, відкрите футбольне й волейбольне поля, тенісні корти.
При бажанні всі 5 навчальних днів діти зможуть жити просто в школі. У гуртожитку плануються двомісні кімнати зі зручностями й комп'ютером.
Скільки буде коштувати навчання в елітній школі, поки лише рахують. Але, наприклад, у Києві, у британській школі місяць навчання обходиться близько $3 тисячі. А умови – набагато скромніші.
На будівництво елітного закладу буде потрібно 450 мільйонів гривень, які дадуть інвестори. Школу обіцяють закінчити за 2 роки.
Довідково:
Григорій Смітюх народився 27 лютого 1961 року у селі Житнівка Камінь-Каширського району Волинської області. Член Партії регіонів, народний депутат.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ленчик Показати IP 10 Серпня 2011 11:42
пусть построят себе страну на островах и свалят отсюда все побыстрее и подальше надоело смотреть на эти выпендрежи
хвєдя Показати IP 10 Серпня 2011 13:56
Придурки, бісяться з жиру і накрадених у народа денег. Тепер зрозуміло чого у Ковелі щотижня хліб дорожає. Будують школу для майбутніх злодюг Украини.
! Показати IP 10 Серпня 2011 14:10
За чьи деньги сей банкет, господа?!
марко Показати IP 10 Серпня 2011 17:59
Смітюх знає, що значить закінчити школу в Житнівці. Крім ПТУ більше нічого не світить. вся надія тільки на те, що братки зроблять свого шофера депутатом. Давай, Гриша, будуй, а раптом англійські вчителі зроблять з дітей дебілів нобелівських лауреатів. Головне гарні бабки заплптить.
Вчителька Показати IP 11 Серпня 2011 08:43
Ой треба школу для дітей таких дурних батьків, що треба то треба. Розумний батько накраденим у народу хвалитися не буде.
так Показати IP 11 Серпня 2011 19:49
Гляди у корень фамилии и она обо всем говорит "СМИТЮХ"-"МУСОР"
Марта Показати IP 11 Серпня 2011 21:14
Так, у селах закривайте, любі друзі, щоб дітки ходили на уроки за кілька кілометрів. І Інтернетом в глибинці навіть не пахне. А тут повний фарш: величезний басейн, відкрите футбольне й волейбольне поля, тенісні корти... І до повного щастя - заморські викладачі. А свої чим гірші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus