USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нардепа від БПП «Солідарність» Барну вимагають позбавити депутатства. Заява

3 Жовтня 2018 17:16
Нардепа від БПП Олега Барну вимагають позбавити депутатського мандату через його спроби тиску на ЗМІ, заяви про необхідність захоплення телеканалу «1+1» та курорту «Буковель», а також нецензурну лайку на адресу журналістів.

Група «1+1 медіа» переконана, що такі висловлювання від члена законодавчого органу є не тільки неприпустимими, але й небезпечними. Про це йдеться в заяві організації.

Вчора, 2 жовтня, народний депутат Верховної Ради Олег Барна, який представляє фракцію «Блок Петра Порошенка», дозволив собі нецензурні та гомофобські висловлювання на адресу журналіста телеканалу 1+1 після того, як було зафіксовано факт його кнопкодавства (відео доступне за посиланням). І вже сьогодні у відповідь на коментарі обурених журналістів народний обранець зробив гучну заяву щодо націоналізації бізнесів, акціонером яких є Ігор Коломойський. За словами представника БПП, «ми повернули ПриватБанк, якщо треба, націоналізуємо Буковель і канали 1+1».

«Група 1+1 медіа переконана, що такі висловлювання від члена законодавчого органу та представника політичної сили президента сучасної демократичної країни, яка крокує у напрямку євроінтеграції, є не тільки неприпустимими, але й небезпечними.

Ми пам’ятаємо масову націоналізацію у Радянському Союзі, ми бачимо, як привласнюються підприємства у так званих «ДНР» і «ЛНР». Незрозуміло, від кого саме звертається Олег Барна у стінах Верховної Ради, узагальнюючи «ми», та якими нормами керується законотворець», − йдеться у заяві.

«Журналісти 1+1 ніколи нікому не кланялися, а погроза "пам'ятайте про своє майбутнє, на кого будете працювати" від члена президентської фракції вимагає, як мінімум, оцінки від його колег. Адже це погроза депутата правлячої політичної сили. Тому ми чекаємо на відповідну та відповідальну реакцію від президентської фракції та Верховної Ради, що дійсно продемонструвало б європейські парламентські цінності не словом, а ділом. А саме – виключення Олега Барни з фракції та позбавлення депутатського мандату», − прокоментував генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, художній керівник «Студії Квартал 95» Володимир Зеленський запустив у соціальній мережі Facebook флешмоб #ідітьусраку. Артиста обурила реакція народного депутата Олега Барни, який в нецензурній формі звернувся до журналіста в стінах Верховної Ради України
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цей Показати IP 3 Жовтня 2018 17:27
барна - звичайнісінький рагуль. Яйценюка за яця тягнув з трибуни
Реалістичне Показати IP 3 Жовтня 2018 17:56
Гнида і є гнида. Хоча й з вусами. Напудити його з тої ради, щоб інші дупутати не думали, що вони небожителі.
Черкаси Показати IP 7 Жовтня 2018 23:04
Присвячується "їх там нема" та #ідітьусраку Хто з депутатів веде себе нахабно - позбавити мандату, правильно робиться, нестача кадрів кажуть, от він і не пропаде за 3400грн +- налог = ~ 2700грн. Яку єкономіку построїв, тепер відчуєш на собі як воно, і за всі роки мандату, майно, а саме: авта, нерухомості та інші цінності ,у володінні та переписані на інших осіб, позбавити з конфіскацією на підставі обкрадання ДЕРЖАВИ та нанесення дипломатичними діями дипломатичної шкоди. Пункт 1. Небудуть в інтересах ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ працювати - стануть добривом. Пункт 2. Дипломат не справився зі своїми обовязками - позбавити мандату, пункт 1. В приорітеті, з недоторканністю чи без.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus