USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Регламентний комітет Ради викликав Барну через матюки на адресу журналіста

3 Жовтня 2018 18:38
Нардепа від БПП Олега Барну викликали до комітету Верховної Ради щодо матюків на адресу журналіста «1+1» Ігоря Колтунова. Проте відбудеться це аж 8 жовтня – таким чином у Раді намагаються затягнути справу.

Про це журналіст Ігор Колтунов повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Людина, яка зганьбилась згодою отримати «50 тисяч +» від умовного «кононенка», нардеп, який не соромиться расистських висловлювань, людина, чия картка голосувала 22 рази поки він нібито був у Польщі, має відповісти за це. Навіть не соромиться говорити, що й надалі буде «кнопкодавити»

ЧИТАТИ ЩЕ: «БИДЛО, КЛОУН ТА НЕАДЕКВАТ», – СОЦМЕРЕЖІ РОЗЛЮТИЛА ЗАЯВА БАРНИ ПРО ЗАХОПЛЕННЯ «БУКОВЕЛЮ» ТА «1+1»

Якщо це спустити на гальмах, то завтра так розмовлятимуть з кожним. Нам харкнули в обличчя справою Мосійчука, справою Розенблата. Тепер – президентський депутат показує свою безкарність.

Регламентний комітет ВР офіційно відповів, що нічого не може вдіяти з махінаціями з голосуванням картки Барни. Тобто абсолютно безпомічний проти найнахабніших витівок нардепа.

Якщо проковтнемо, значить ми заслуговуємо на таких нардепів.

Вимагаю від голови фракції БПП Артура Герасимова виключити Олега Барну з фракції, а від голови Верховної Ради Андрія Парубія поставити на завтрашнє голосування питання про складання мандату з Олега Барни у зв’язку з професійною непридатністю», – заявив журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus