USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Барна вчинив скандал та втік з прямого ефіру 112 каналу

11 Жовтня 2018 08:39
Народний депутат України від БПП Олег Барна звинуватив телеканал «112 Україна» у брехні, а після уточнюючих запитань від журналістів, на які депутат не зміг по суті відповісти, – покинув студію. Це сталося в ефірі програми «Вечірній прайм», інформують на сайті телеканалу 112 Україна.

На питання журналістів, чому Барна проголосував за введення санкцій проти телеканалів «112 Україна» і NewsOne, нардеп відповів, що Верховна Рада голосувала за проведення перевірок про поширення каналами інформації, яка може «негативно впливати на національні інтереси України».

«Верховна Рада має право підтримувати і подавати звернення в інші органи державної влади, в тому числі, для проведення перевірок. Так само, як Верховна Рада підтримала звернення-лист президента про створення єдиної автокефальної помісної церкви, так само підтримуємо звернення в будь-які органи про проведення, в тому числі, належної перевірки про поширення каналами інформації, яка може негативно впливати на національні інтереси», – зазначив Барна.

Ведучі заявили, що під час голосування у ВР мова йшла не про перевірку телеканалу «112 Україна», а про констатації порушень без надання конкретних фактів.

Після цього Барна зазначив, що питання свободи слова є відносним.

«Під свободою слова я розумію поширення дійсно правдивої інформації, перевіреної. А якщо поширюється будь-яка інформація, у тому числі і неправдива, то це не значить, що це свобода слова», – заявив депутат.

Журналісти попросили навести конкретні приклади поширення телеканалом «112 Україна» неправдивої інформації.

«Півроку тому вашим каналом було поширено брехливу інформацію щодо Олега Барни, зі слів якогось афериста Мизероти про те, що я його нібито побив», – відповів на це Барна.

Журналісти уточнили, звучала ця інформація від гостя або співробітника каналу.

«Ви подали інформацію на своєму телеканалі, неправдиву. А значить, ви маєте нести відповідальність. Ваш співробітник її (інформацію) записав і подав в ефір», – вважає Барна.

Читати ще: Який президент – такі депутати: корупціонер Барна хоче захопити «Буковель» та «1+1»

«Тобто це заявила людина, яка ніякого відношення до нашого телеканалу не має, правильно? – уточнили журналісти. На що Барна відповів: «Ні, це заявили саме на вашому телеканалі і ваш телеканал подав неправдиву інформацію».

Після чергової спроби ведучих отримати відповідь на поставлене запитання, Олег Барна встав з місця і покинув студію.

Минулого тижня нардеп Барна вкотре опинився в центрі гучного скандалу: обзивав журналістів та зізнався, що антисеміт. Зокрема, народний депутат від БПП Олег Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство. Після чого у соцмережах запустили флешмоб #ідітьусраку.

Відзначимо, що нещодавно пранкери показали, як Барна торгує своїм голосом у ВР. Розголос «угоди із Ігорем Кононенком» на 80 тисяч доларів за проданий голос – просто розлютив обдуреного депутата. Через викриття цього факту, той почав звинувачувати усіх журналістів в продажності, при цьому так і не спростувавши документально факт розмови про продаж свого голосу

Раніше Верховна Рада рекомендувала РНБО запровадити економічні та інші санкції щодо телеканалів "112 Україна" Newsone. Постанову про інформаційну безпеку підтримали 229 депутатів, серед яких був і Олег Барна. Згідно з документом, ліцензії телеканалів повинні анулювати і заборонити використання радіочастот.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
маха Показати IP 11 Жовтня 2018 09:41
все правильно зробив.
Оксана до маха Показати IP 13 Жовтня 2018 09:22
и что правильно зробив кнопкодавив на всю страну показали и журналиста на х послал?
скептик Показати IP 11 Жовтня 2018 09:42
а таких чмошних у верховній зраді вагон
Оксана до скептик Показати IP 13 Жовтня 2018 09:32
молодцы, 112 ! Разделали этого прохиндея в пух и в прах, так что как вор, на котором шапка горит, сбежа,л обделавшись!!!!!!
Гость Показати IP 12 Жовтня 2018 13:25
Их всех отправить на стройки и уборку улиц! Работяги ...
Нінель Артемівна Показати IP 12 Жовтня 2018 14:14
Під "свободою слова" Барна розуміє право послати журналіста на... та торгувати своїм "голосом" у ВР. А взагалі то:"Барна, йди у ср..ку!"
Начкар Показати IP 12 Жовтня 2018 19:08
Ветер хлещет по рылам, свищет в дуле нагана, Лай овчарок всё ближе, автоматы стучат. Я тебя не увижу, моя ро ́дная мама, Моя девушка в белом и сиреневый сад.
Chipset Показати IP 15 Жовтня 2018 03:40
Барна топ то по чеськи баран должен свою фамилию оправдывать вот он и ведет себя как тупой и упрямый баран .Хорошо если бы в раде был только один баран а там таких кадров навалом.Вот и довели страну до цугундера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus