USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нардепа Білецького закликали не використовувати підлітків у радикальних акціях

22 Листопада 2017 10:20
Використання підлітків в погромах та радикальних акціях, які влаштовує “Національний корпус”, – неприпустиме.

Таку думку у коментарі УНН висловив народний депутат Олег Барна.

Він закликав свого колегу Андрія Білецького, який за сумісництвом є керівником Нацкорпусу, звернути увагу на цей ганебний факт.

"По-перше, на це має звернути увагу Андрій Білецький. Це його обов'язок як депутата, як представника законодавчого органу держави. Адже народний депутат має бути прикладом у питаннях законності дій своїх підлеглих, виборців, громадян України. Кожен депутат має бути взірцем", - зазначив він.

О.Барна пропонує законодавчо заборонити залучати підлітків до діяльності кримінального харакетру.

"Діти мають вчитися і формувати свою свідомість, а якщо їх залучають організатори, то вони і мають нести за них відповідальність. Має бути введена законодавча заборона на залучення дітей до таких акцій. Адже будь-яка організація може використати дітей для вчинення кримінального злочину", - пояснив він.

Народний депутат Борислав Береза розділяє думку колеги щодо неприпустимості участі дітей у радикальних акціях.

"Тут питання щодо того, хто саме організовує такі акції? Хто контролює та для чого їх використовує. І питати треба не у дітей, а у організаторів. Останні мають нести за це відповідальність. Я думаю, що Андрій Білецький швидше за все не в курсі цієї ситуації", - припустив він.

Нагадаємо, у Нацполіції повідомили, що “Національний корпус” залучає підлітків 1999-2003 років народження до своїх радикальних акцій та погромів. Зокрема, йдеться про погроми лотерейний точок компанії “М.С.Л.”. У самій компанії переконані, що погроми є елементом конкурентної війни, ініційованої “УНЛ” ("Українська національна лотерея"), з якої провладні сили хочуть зробити монополіста ринку.

Раніше повідомлялося, що “УНЛ” пов’язують з нардепом від БПП Олександром Третьяковим, який є колегою керівника Нацкорпусу Білецького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор луцький Показати IP 22 Листопада 2017 15:14
За втягування у злочинну діяльність неповнолітніх ,притягнути до відповідальності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus