USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Радою керує Порошенко та Народний Фронт», - нардеп Білецький

4 Серпня 2018 14:19
Засновник батальйону територіальної оборони, що згодом став полком спецпризначення «Азов», народний депутат Андрій Білецький наголосив, що в Україні настали темні часи та пояснив чому прогулює засідання Верховної Ради.

Спілкування з Андрієм Білецьким відбулося під час гутірки у другий день «Бандерштату».

Один із слухачів запитав спікера, чому він, отримавши депутатський мандат, є серед тих, хто найменше відвідує засідання Верховної Ради й не використовує інструмент впливу на розбудову держави.

«Я не жалкую, що став нардепом, адже вдалося вирішити багато питань учасників АТО. З мандатом удесятеро легше допомагати своїм людям. Відповідаючи на запитання, поясню, що сьогодні система Парламенту така: він існує завдяки кулуарним домовленостям певних фракцій. Загалом, є стратегічна сімка за участю президента та "Народного фронту". Іншим не дають працювати. Для прикладу, у мене є 30 законопроектів, втім, лише один пройшов. Зокрема, щоб іноземець-доброволець отримував громадянство України за спрощеною процедурою. Цей законопроект пройшов погодження у комітеті, але досі спікер Андрій Парубій не ставить його на голосування. Тому я впевнений, що свій обов’язок виконав.

Якщо у нас сонце та спека, то історична погода така, що зійшлися навколо України грозові хмари. Фронт стогує та стоїть на місці. Біля 30 тисяч бійців цього року звільняються, натомість контракт підписали лише 5 тисяч осіб. Мільйони українців виїжджають за кордон, лишаючи країну безлюдною. Зараз часи темряви», - розповів Андрій Білецький.


Та додав, що треба народжувати нові сенси, мовляв, зараз бандерштатівці знаходяться на землі, яка народила УПА та яка давала відповіді й показувала реакцію на безвихідні ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Активіст Показати IP 4 Серпня 2018 14:42
Такі працювати не будуть. Тільки керувати. Але скоро не буде ким, бо нормальні люди виїжджають на працю та постійне або тимчасове місце проживання за кордон.
11 до Активіст Показати IP 4 Серпня 2018 15:37
Розумний коментар вперше на цьому сайті прочитав.
11 Показати IP 4 Серпня 2018 14:48
А не дістало за 4 роки цих лохів слухати. Які рвуться до корита і вирішують питання для своїх?
Активіст до 11 Показати IP 4 Серпня 2018 16:20
Лохи не ті, що говорять, а ті що слухають.
Реаліст Показати IP 4 Серпня 2018 15:17
Що Білецький, що Порошенко, що Парубій - одного поля ягоди. Члени одного ОЗУ.
AGA Показати IP 4 Серпня 2018 16:32
"З мандатом удесятеро легше допомагати своїм людям" - воно і видно
Волинянин Показати IP 4 Серпня 2018 17:15
Одна шайка-лейка
Центуріон Показати IP 4 Серпня 2018 18:24
Мені цікаво, а оці от всі люди які пишуть там про "всі однакові, що Порошенко, що Білецький" за кого проголосують? Небійсь, за якогось ляшка чи рабіновича? Вони ж там обіцяють корупцію за тиждень побороти і мінімалку 25 тис. грн. Так от я кращі зроблю ставку на військового, який життям ризикував і довів, що Україна йому значить трохи більше, ніж фабрика Рошен чи Одеський припортовий.
Ворон Показати IP 4 Серпня 2018 18:28
Ранiше судимий, як i янек. В чьому суть???????
Анонім Показати IP 4 Серпня 2018 18:58
Андрій Білецький - це людина, яка своїми вчинками довела свою відданість Україні. За ним не пусті слова, а гідні справи.
Дякуємо, що завітали Показати IP 4 Серпня 2018 19:08
Андрій Білецький гідний поваги і подяки за все, що він робив і робить для нашої держави!
факт Показати IP 4 Серпня 2018 19:32
Так "співає", так хвилюється за військових, а чому сам не там зі своїми лоботрясами? А бігає лише по містах зі своєю сворою и замовлення за гроші виконує!
Об'єктивно Показати IP 4 Серпня 2018 20:18
Білецький людина реальних справ! Але якщо вам подобається жити популізмом єдиним так гоу і далі БЮТ, БПП, Ляшків та іншу наволоч підтримувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus