USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нардепа, який влаштував бійку в Одеській міськраді, притягнуть до відповідальності за хуліганство

2 Лютого 2022 11:07
За фактом бійки, яка сталася 25 січня на засіданні земельної комісії Одеської міськради, відкрито кримінальне провадження № 4202200000000015.

Про це повідомляє «Думская».

Попередня кваліфікація – хуліганство, вчинене групою осіб і пов’язане з опором представнику влади або представнику громадськості, який виконує обов’язки з охорони громадського порядку або іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії (частина 3 ст. 296 КК України).

Як повідомили виданню джерела в прокуратурі, зараз вирішується питання про оголошення підозри народному депутату Артему Дмитруку, який був ініціатором і активним учасником побоїща.

Нагадаємо, під час бійки нардеп скакав по столах і бив людей, постраждало десять осіб (за даними поліції, троє), у тому числі 80-річний вчений. У двох діагностували переломи щелепи і черепно-мозкові травми.

Нагадаємо, 25 січня в мерії Одеси сталося зіткнення між муніципальною охороною, Артемом Дмитруком та його помічниками, яких не пускали на засідання земельної комісії міськради.

Під час сутички в Одеській міській раді за участі нардепа Артема Дмитрука постраждали близько 10 осіб, двох госпіталізовано до лікарні.

Пізніше стало відомо, що в правоохоронні органи звернувся Дмитрук, який, за його словами, також постраждав.

Після дебошу в Одеській міськраді нардеп заявив, що призупиняє роботу в об’єднанні «Розумна політика» колишнього спікера Дмитра Разумкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus