USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Нардепка з Волині Ірина Констанкевич захворіла на коронавірус

4 Листопада 2020 22:14
Нардепка з Волині Ірина Констанкевич перебуває на лікарняному через підтверджену короновірусну хворобу.

Про це політкиня повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Ірина Констанкевич розповіла, що окремі видання звинувачували її в тому, що вона не голосувала за законопроєкт про ФОПи і перенесення термінів впровадження касових апаратів.

Тож вона поінформувала, чому не була присутня на засіданні Верховної Ради:

"1. Не голосувала, тому що на лікарняному через підтверджену короновірусну хворобу.

2. Голосів не було, тому що провальне голосування свідомо організувала провладна більшість «Слуга народу». Вчора домовилися, що будуть голоси, сьогодні дали лише 107.

3. Голова комітету Гетьманцев публічно про це сказав.

Резюме: у нас єдина вертикаль влади СН: президент, провладна більшість і уряд. Відповідальність за ці дії і руйнівне відношення до малого бізнесу, ФОПів на них. Це їхній законопроєкт.

Тому прошу, товариство, читаємо думаймо, аналізуємо і робимо висновки щодо таких маніпуляці», - йдеться у дописі Ірини Констанкевич.

4 листопада Верховна Рада відправила на повторне перше читання законопроєкт про відтермінування введення касових апаратів для «спрощенців». Таке рішення підтримали 254 нардепи.

Законопроєктом пропонується внесення таких змін:

- перенесення до 01.01.2022 року вимогу щодо обов’язкового застосування РРО суб’єктами господарювання, які мають застосовувати РРО з 01.01.2021 року;

- перенесення до 01.01.2022 року вимоги щодо обов’язкового застосування РРО суб’єктами господарювання, які мають застосовувати РРО з 01.04.2021 року;

- перенесення до 01.01.2022 року запровадження спеціального порядку розгляду скарг покупців та компенсації частини штрафних санкцій «кешбек».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ая Показати IP 5 Листопада 2020 03:11
Думаю, що ваша Нардепка, це вже престаріле. Я вважаю, що пані Ірина Констанкевич, заслужила на те щоб вже бути НАРДЕПИХОЮ. Особисто бажаю гарній жінці скоро позбутись цієї недуги. При нагоді нагадую всім,всім, всім. Не забувайте їсти каждого дня цибулю і не забувайте теж класти вдома біля вхідних дверей на тарілочці 2-3 кільців нарізаної цибулі.... Здоровя всім!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus