USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Нардепи зібрали підписи за відставку омбудсмена Денісової

31 Травня 2022 12:50
Депутати Верховної Ради зібрали необхідну кількість підписів за розгляд питання про звільнення уповноваженої з прав людини Людмили Денісової.

Про це повідомила речниця «Слуги народу» Юлія Палійчук, пише Бабель.

«Депутати зібрали підписи про висловлення недовіри уповноваженому з прав людини Людмилі Денісовій», – повідомила вона.

Нардеп Ярослав Железняк заявив, що це питання зʼявиться у порядку денному сьогоднішнього засідання Ради.

Напередодні Денісова заявила, що 31 травня Рада розгляне питання про її звільнення з посади уповноваженої парламентом з прав людини. За її словами, Офіс президента не влаштовує її активність як омбудсмена, спрямована на збирання та аналіз інформації про порушення прав людини на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, 25 травня українські медійниці звернулися до уповноваженої Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової з вимогами скоригувати її комунікацію про статеві злочини під час війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus