USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Народний артист України гастролює Волинню

11 Липня 2016 07:00
Народний артист України Степан Гіга виступив на сцені у Рожищах.

Життя не повторить ніхто з нас «на біс», тому потрібно поспішати творити добро та милосердя. Ці слова із пісні «Дорога до храму» стали лейтмотивом виступу народного артиста України, композитора Степана Гіги на рожищенській сцені. Публіка зустрічала артиста бурхливими оплесками, а презентував його глядачам майстерний конферансьє, заслужений артист України Ігор Мельник.

Ліричні композиції Степана Гіги про щасливе і гірке кохання, про любов до краю, де народився та зростав, про красу української природи будили щемливі почуття у душі кожного присутнього на концерті, а зал був переповнений.

З особливим трепетом та сльозами на очах сприйняла публіка пісенні твори, присвячені найдорожчим людям у світі – мамі та дружині. Стоячи рожищани слухали пісню-посвяту Степана Гіги Назарію Яремчуку «У райськім саду».

Загалом зал однаково схвально сприймав і давно відомі пісні композитора та виконавця, які вже стали музичними шлягерами, і твори, які презентував Степан Гіга чи не вперше.

«Дякую тобі, дружино», «Вулиця Наталі», «Любов та сон», «Остання ніч» та інші - ці твори не просто запалили глядача, а вкотре переконали, що рідна українська пісня, та ще й у такому професійному виконанні, це справжнє мистецтво, що заслуговує на увагу.

Також перед глядачами виступили заслужена артистка України Квітослава Гіга та заслужений артист естрадного мистецтва Степан Гіга-молодший, яких теж дуже щиро зустріла публіка.

Швидко промайнули дві години справжнього свята української пісні. Але глядачі не поспішали розходитись: купували диски, фотографувалися з артистами, отримували автографи своїх кумирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Липня 2016 07:55
краще на гігу ніж на іподром до обкурених...
hardcore до Анонім Показати IP 11 Липня 2016 15:19
оце ж ти обкурений
Вчителька Показати IP 11 Липня 2016 08:50
Степан це добре,хороший співак, але чогось бідолаха не виступає в себе на Батьківщині люди обурюються,що перебазувався на Волинь. На жаль на Іванофранківщині його не бажають чути. А шкода!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus