USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Народжена Україною»: Оксана Білозір завітає до Луцька з перевіреними часом хітами

3 Грудня 2019 07:20
3 грудня Оксана Білозір завітає до Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка з програмою «Народжена Україною», повідомляють організатори події – компанія Lytsyshyn Promo.

«Оксану Білозір направду можна вважати людиною-епохою в історії не лише України пісенної, але і України-держави! Народна артистка України, народна депутатка трьох скликань, міністерка культури України, меценатка, волонтерка – пані Оксана для мільйонів українців, як для себе самої в першу чергу – «Українка, Україночка». Її концерти завжди наповнені енергетикою добра та любові, а пісні вже давно стали виразним символом українського, справжнього. Перевірені часом шлягери, які ми любимо і знаємо напам’ять», – йдеться в повідомленні.

Організатор концерту, директор компанії Lytsyshyn Promo Петро Луцишин додає:

«Оксана Білозір – не просто співачка чи артистка. Це один з символів української пісенної культури, сторінка в історії української музики, творчість якої неможливо переоцінити.

Підготовка до концертів Оксани Білозір – завжди дуже скурпульозна, адже як пані Оксана, так і її музичний колектив, – дуже відповідальні та професійні люди. На щастя, ми всюди маємо хорошу підтримку від керівництва сценічних майданчиків та інформаційних агентств, які популяризують наші концерти. Приємно, що зараз українську пісню цінують та підтримують. Більше того, у Луцьку Оксану Білозір дуже люблять і завжди чекають, тим більше, що "сольника" в цьому місті вже давненько не було».

Організатори додали, що попередні концерти Оксани Білозір, зокрема, у Львові пройшли з величезним успіхом:

«Аншлаги для нас – явище звичне, і це радує. Чекаємо і тут повний зал щирої публіки, яка, без перебільшення, проспіває усі пісні разом з артисткою. Буде дуже атмосферно, це гарантовано».

Початок концерту – о 19:00.

Квитки можна придбати на сайті karabas.com та у касі Драмтеатру (050 662 98 38).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ан Показати IP 22 Листопада 2019 11:59
кума пороха
Давай, дасвидания! Показати IP 30 Листопада 2019 18:27
А может не надо? Разве что на халяву пенсионерам.
Кума юща Показати IP 30 Листопада 2019 19:05
Політика висушила талант співачки..
факт Показати IP 3 Грудня 2019 07:58
Грошенята кінчились, на політиці далеко не виїдеш :) Вакарчук - готуйся... :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus