USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Наша Україна» у Волиньраді поки програє у «битві» за колишній морг

24 Липня 2009 13:04
Волинська обласна рада під час сесії 24 липня розглядатиме конфліктне питання щодо продажу обласного комунального майна попри наполягання \"нашоукраїнців\", - повідомляє репортер \"Волинських Новин\".
 
Депутат облради (фракція \"Наша Україна\"), головний санітарний лікар області Наталія Янко озвучила свій депутатський запит. У ньому вона вказує про недопустимість розміщення на території Волинської обласної інфекційної лікарні приватного центру, який займатиметься пластичною хірургією. За її словами на території Луцька є багато інших приміщень, де такий центр можна розмістити. Крім того, пані Янко акцентувала увагу на тому, що за роки незалежності у області зникли багато обласних диспансерів. Однак цей запит депутати не підтримали.
 
Коли обговорювався проект порядку денного, то лідер фракції \"Наша Україна\" Сергій Слабенко запропонував виключити з нього питання №7 \"Про затвердження Переліку об\'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які пропонуються приватизувати у 2009 році\". Адже там і містилася пропозиція про продаж приміщення на території інфекційної лікарні, що віддавна знаходить спротив з боку депутатів-\"нашоукраїнців\".
 
Проти пропозиції пана Слабенка активно запротестував голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк. За його словами, головний санітарний лікар Луцька та Луцького району Іван Ульчак проінформував , що \"конфліктна\" будівля ветха і знаходиться на відстані 150 метрів від основного корпусу інфекційної лікарні. Раніше у приміщенні, за словами пана Грицюка, були морг, гуртожиток та складські приміщення. Однак на заваді того, щоб підприємець займався пластичною хірургією, стоїть \"медична мафія Луцька... 4 царька зібрались\", - вважає пан Грицюк. Він наголосив, що біля інфекційної лікарні перебуває організація УТОС та училище культури і мистецтв. \"Ну на зло роблять, чесне слово\", - прокоментував позицію \"нашоукраїнців\" Анатолій Грицюк.
 
Врешті, пропозиція Сергія Слабенка була відхилена депутатами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus