USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Настрій волинським саломанам підніматиме ВІА «Ватра»

25 Вересня 2008 16:32

Для тих, хто любить і шанує сало, 18-19 жовтня в  місті Луцьку  проходитиме  ІІІ-й Чемпіонат любителів Сала «З любов’ю… до Сала». Гостей заходу радуватимуть своєю творчістю чимало артистів, зокрема легенда української естради ВІА «Ватра», лауреати фестивалю «На хвилях Світязя» Володимир Бондарук, Адам Горбатюк, популярний молодіжний гурт «От вінта».  Про це 25 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Як стверджують організатори заходу, його проведення – це підтвердження давньої традиції українського народу, що національна гордість українців – сало. Окрім цього, переконані вони, фестиваль сприятиме впровадженню в життя у спілкуванні, побуті, харчуванні поряд з іноземними назвами «чизбургер», «гамбургер», «хот-дог» нового суто українського терміну – «Український Салбургер» та створить іміджеву рекламу в  міжнародному  співтоваристві України як держави з потужним розвитком свинарства.
У програмі:

«Розвиток свинарства в Україні та інших державах» - наукова конференція за участю представників Міністерства аграрної політики України, Української Академії аграрних наук, головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, окремих фермерів та науковців;
Презентація проекту відомого кінорежисера Олеся Саніна: «Документальний фільм «Сало»;
Встановлення нового світового рекорду в народному клубі «Майдан» на найбільший бутерброд з салом – «Український Салбургер»;
«Чарівне рильце» - конкурс краси серед свиней, виставка сала і виробів з сала;

Змагання на швидкість поїдання 1 кг Сала;

Конкурс «Саломанів-товстунів»  - на найважчу людину та інші цікаві забави. 
Рекордсмени Чемпіонату будуть занесені у «Книгу рекордів України», нагороджені цінними подарунками і безкоштовними туристичними путівками за кордон туристичною компанією «FLASH travel» - «Галопом по європах».
СПОНСОРИ:
Група компаній «Континіум, торгова  марка «Поліська», народний клуб «Майдан», фірми: «Укрбізнес», «Сталкер», «Йодіс Лазурна», «Бобер», «Зелений гай», група «ЛАД».
ІНФОРМАЦІЙНІ СПОНСОРИ:
Національна радіокомпанія України, телекомпанія «УТР», Волинська державна телерадіокомпанія, FM радіо «Луцьк», FM «Наше радіо», FM «Сім’я і дім», газети: «Волинь», «Волинська реклама», «Волинські оголошення», «Всім», «Луцьк і лучани», «Відомості», «Волинська газета», «Сім’я і дім», «Твій вибір», журнали: «Твій стиль», «Луцьк на долонях», інтернет-видання «Волинські новини».
Технічну підтримку-пряму трансляцію на весь світ у мережі Інтернет в режимі on-line на сайті www.idea-festival.lutsk.ua здійснює «DATAGRUP».
Спонсорські пропозиції та заявки бажаючих взяти участь у ІІІ-му Чемпіонаті любителів Сала приймаються до 15 жовтня.
Усіх, хто хоче взяти участь в церемонії встановлення рекорду у “Книгу рекордів України” на найдовший бутерброд з САЛОМ і отримати відповідне посвідчення, запрошуємо зі своїм бутербродом з салом 19 жовтня на 13 годину  у  місто Луцьк. Учасники акції отримають 10-ти % знижку при придбанні комп’ютерної оргтехніки в магазині «Медіа-Маркет».
Гості Чемпіонату – легенда української естради ВІА «Ватра», лауреати фестивалю «На хвилях Світязя» Володимир Бондарук, Адам Горбатюк, популярний молодіжний гурт «От вінта».
Довідково:
Адреса Оргкомітету та Дирекції Чемпіонату:
43025, Україна, м.Луцьк, вул.Винниченка,8, творча фірм «Ідея»,
тел/ф. +38 (0332)72-34-24, +38(-3322)4-92-58;
www.idea-festival.lutsk.ua       www.ukrbiznes.com/idea
e-mail: [email protected];
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вінстон Показати IP 25 Вересня 2008 17:43
Я люблю сало.........:)
ХАХАХА Показати IP 25 Вересня 2008 18:53
Якого хрена змінили назву статті тож було спочатку віагра !Ви зі своїми назвами вже геть придуріли
АнонімКо Показати IP 25 Вересня 2008 23:03
А "мамину швітлицю" заспівают?
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 08:02
"СалБУРГЕР" - суто український термін? А ви впевнені?
Антонім Показати IP 26 Вересня 2008 09:36
Дійсно. Спочатку було "віа Гра." ВН,втрачаєте кваліфікацію!!! Чи то журналісти у Вас некомпетентні,чи то пан та нані НАЧАЛЬНИЧКИ не допрацювали?????
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 09:40
а ви класно з салом придумали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus