USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

НАТО приїде на Волинь?

26 Листопада 2008 17:21
Козацькі організації візьмуть участь у заходах з відзначення у Волинській області Дня Української армії, який відбудеться 6 грудня. Про це 26 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Серед заходів з нагоди Дня армії – тематичний вечір у Луцькому народному домі «Просвіта» 4-го грудня. Військовиків нагороджуватимуть голова Волинської ОДА Микола Романюк, голова Волинської облради Анатолій Грицюк, Луцький міський голова Богдан Шиба. 5-го грудня відбудуться святкові заходи у Володимир-Волинському районному будинку культури і у клубі військової частини А 2042, яка розташована у Ковелі.
 
Секретар обласної ради Українського козацтва Олександр Сокур запропонував у сценарії свята «змоделювати» історичний розвиток українського війська від часів Святослава до УПА і сьогодення. За його словами, козаки готові долучитись до святкувань. Пан Сокур вважає за доцільне відвідання військових частин козацькими делегаціями. 4-го грудня у будинку «Просвіта» представники козацтва мають бажання вручити нагороди ветеранам Української Повстанської Армії.
 
Крайовий отаман Українського козацтва Микола Пасаман порадив запросити на святкування з нагоди Дня Української армії представника військових з країн НАТО, наприклад Польщі. Заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук порадив начальнику управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації Андрію Ломазі вивчити це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus