USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нацгвардія відбила перший штурм терористів. Бій триває. ОНОВЛЕНО

26 Червня 2014 22:50
Національна гвардія України відбила напад бойовиків. Військову частину в Донецьку штурмували близько 200 терористів, з них п'ять чоловік поранено. Ніхто з силовиків не постраждав. Про це інформує Еспресо.TV.

Нагадаємо раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Петро Порошенко представив на Донбасі "мирний план". Однак, зі слів президента, за перші 48 годин терористи порушили перемир'я 20 разів.

Сьогодні, 26 червня, близько 17:00, терористи, що назвали себе угрупованням "Кальміус", підійшли до військової частини 3004 Національної гвардії України у Донецьку із ультиматумом передати зброю та перейти на бік сепаратистів. Злочинці мали на озброєнні автомати, гранатомети, міномети, великокаліберні кулемети та БРДМ.

На вимоги терористів здатися та скласти зброю військовослужбовці відповіли категоричною відмовою.

Приблизно о 17:45 розпочався штурм військової частини. Першу спробу терористів нацгвардійці відбили.

Згодом бойові напади з боку угрупування продовжилися, - про це повідомляє ТСН.

У зв'язку з цинічним нападом терористів на військову частину 3004 в Донецьку, командувач Нацгвардії України генерал-лейтенант Степан Полторак записав своє відеозвернення до особового складу та громадськості.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
а так Показати IP 27 Червня 2014 01:57
После длительного, почти семичасового боя, между личным составом конвойного батальона воинской части Национальной гвардии Украины 3004 (г. Донецк) и вооруженными террористами, боезапас, который находился в военных, был полностью использован".В результате чего, с большими потерями со стороны военнослужащих, территория части была захвачена боевиками. Кроме того, командир батальона сейчас находится в плену, личный состав батальона разбежался.
Я Показати IP 27 Червня 2014 07:46
Донбас, ВПЕРЕД!
мила Показати IP 27 Червня 2014 09:44
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus