USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Навчання у Луцьку відновлять з понеділка

3 Березня 2018 18:51
У понеділок, 5 березня, луцькі школи, садочки та заклади профтехосвіти повертаються на навчання.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Після повідомлення Міносвіти про те, що навчальні заклади повертаються до звичного режиму роботи 5 березня, в управлінні освіти Луцької міськради проінформували про це керівників навчальних закладів. Ті, своєю чергою, інформують класних керівників, які донесуть інформацію до батьків та дітей.

«В звичному режимі навчання відновиться з понеділка, 5 березня. Йдеться про навчальні заклади міста: садочки, школи, заклади профтехосвіти та позашкільної освіти», - повідомила Зіновія Лещенко.

Аналогічні процеси відбуваються по всій області, адже відповідне розпорядження отримала і Волинська ОДА.

Через впровадження заходів для економії енергоносіїв на Волині школи та ДНЗ мали не працювати до 7 березня. Проте сьогодні стало відомо про те, що з 5 березня усі заклади освіти повертаються до роботи.

«Проблему з газопостачанням у країні вдалося оперативно вирішити, тому вже в понеділок, 5 березня, усі заклади освіти – дитячі садки, школи, ПТНЗ та виші – працюватимуть у звичайному режимі», - йдеться у повідомленні Міністерства освіти і науки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
911 Показати IP 3 Березня 2018 19:22
Вони що навмисно знущаються з людей. За добу прийняти два кардинально протилежних рішення.
Студент Показати IP 3 Березня 2018 19:28
Отже- це повна маячня.По-перше, не потрібно було робити поспішних виводів і відправляти всіх додому до 12 березня і коли всі поїхали змінювати рішення.От таке наше управління державою.
Валентина Показати IP 3 Березня 2018 19:30
Мозгі людям пудрять, мали б совість.
Я Показати IP 3 Березня 2018 19:43
Морочать людям голову! То одне, то друге!
Мама Показати IP 3 Березня 2018 19:47
Тільки батьки подумали нарешті, може хоч так грип зупиниться...про здоров'я дітей не думають
Людина Показати IP 3 Березня 2018 19:52
Ви оху..хре..фігіли яке навчання , яка робота ,. Всі запланували відпочинок а тут на і все
Школьник Показати IP 3 Березня 2018 20:14
Наше правительство ненормальное , как так можно было? ,сказать вчера одно ,а сегодня другое , в задницу они пойдут в понедельник ,а не в школу.........
Анонім Показати IP 3 Березня 2018 20:23
НАВІЩО?????
Освітянин Показати IP 3 Березня 2018 20:49
#цеперемога
Даша Показати IP 3 Березня 2018 21:22
Аговвв,ви знущаєтесь?Люди поїхали додому в яких дорога коштує не дешево,а тепер вертатись на навчання на 3 дні,а потім знову їхати додому,і тратити кошти (700грн).Знаєте,ви взагалі не думаєте про студентів,
аспірант Показати IP 3 Березня 2018 21:31
В СНУ буде навчання?
Студент до аспірант Показати IP 3 Березня 2018 21:54
А воно там буває?
анонім Показати IP 3 Березня 2018 21:54
ку*ва блін сказали шо канікулиа тепер жени додому як бєшаний
Реаліст Показати IP 3 Березня 2018 22:04
Не панікуйте, браття! У них ще ціла доба до понеділка. І ніхто не знає, яке рішення буде останнім...
Юля Показати IP 3 Березня 2018 22:42
Після прийняття такого рішення доречно було б прийняти нове "Про відшкодування витрат громадян, спричинених безглуздою діяльністю влади України". Хочеться дізнатися: коли підписувалися накази, то ніхто не думав про студентів, які витратили багато грошей на незаплановані тижневі поїздки додому за сотні кілометрів? Ніхто не думав про батьків, які вже позавозили своїх дітей за ті ж сотні кілометрів у село до бабусь та дідусів? Тепер iх потрібно звідти забирати, витрачаючи знову стільки ж грошей На дорогу, стільки ж годин свого часу та немало нервів (адже діти "дуже зрадіють" такій новині, а, відповідно, нервові зриви та істерики- неминучі). А думав хтось про вихователів, вчителів та викладачів, які, дізнавчись про "внепланові канікули" побрали тижневі відпустки за власний рахунок, щоб провести цей час з родиною далеко за межами шумного міста? Та й не дуже мені віриться, що зараз вчителям хочеться розпочинати повторний "обдзвін" батьків, щоб сповістити їм таку "радісну новину" (враховуючи факт, що такий "обдзвін" вже здійснювався вчора; але здійснювався з абсолютно протилежною метою-сповіщенням про відміну навчального процесу) Цікавить одне: людям хтось поверне витрачені кошти ( прості громадяни нашої держави, на відміну від її влади, вміють розумно планувати своє "завтра". А ті, хто вище "простих смертних" навіть "завтра" спланувати не можуть: минуло менше доби як прийняте ними рішення змінилося на діаметрально протилежне. Люди щойно підлаштувалися під одне ваше рішення, як треба все відміняти і виконувати іншу Вашу забаганку)
Іринка Показати IP 3 Березня 2018 23:02
Ніхто не звертав уваги на те, що теперішня влада не "наказує", а "рекомендує"? Давно не потрапляло на очі, що "усі навчальні заклади повинні", проте все частіше проскакує "навчальним закладам рекомандовано". Усі рішення скидаються на розгляд місцевої влади. Так чому б не йти сліпо за тими, хто жодного уявлення не має про ситуацію, у нашому випадку, в сфері освіти, але, всеодно,чомусь, займає такі високі посади ( у інших сферах ситуація аналогічна). Зіновіє Богданівно, чому б Вам не бути просто розумнішою цього всього, просто впевненішою у правильності власних рішень та й врешті просто добрішою? На те вона й "рекомендація", щоб просто радити та рекомендувати, але ніяк не коритися їй. Я впевнена, що вам краще видна ситуація, ніж тим, хто кожні 12 годин приймає безглузді та абсолютно протилежні рішення. Сподіваюся, Ви маєте власне розумне бачення цього всього та приймете правильне рішення
Вчителька Показати IP 3 Березня 2018 23:37
Ніхто не хоче брати на себе відвідповідальність. Один баран вирішує - інші біжать виконувати....
Анонім Показати IP 4 Березня 2018 09:40
це зрада
Свідомий громадянин Показати IP 4 Березня 2018 11:10
Я купив путівку до Португалії на тиждень щоб відсвяткувати 8 березня а тепер я повинен вертатись назад щоб здати ту кляту сесію!!!
Катя Показати IP 4 Березня 2018 11:39
Тільки що прочитала, що в Дніпрі і Харкові діти йдуть в школу 12 березня. Філатов говорить якраз про те, що дітей повідвозили до бабусь і дідусів, батьки відгули взяли, студенти роз'їхались. Невже в нас не так? Цікаво, скільки дітей в школи поприходить і яка температура в тих школах буде. Тим більше діти хворіють.Про це міська влада думала?
Макс Показати IP 4 Березня 2018 18:32
ЯКА ДУРНА В НАС ДЕРЖАВА ЦЕ КАПЕЦ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus