USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ: «У нас багато питань до Надії Савченко»

26 Лютого 2017 22:02
Нещодавній візит Надії Савченко до бойовиків викликав пристальну увагу з боку СБУ та ГПУ, де від нардепа вимагають пояснень за свій вчинок.

Представник СБУ Юрій Тандіт, зокрема, зауважив, що має багато питань до Савченко, наголошуючи при цьому, що в російських ЗМІ її поїздка на Донбас викликала дуже багато пропагандистських сюжетів, пише Грушевського, 5.

Своєю чергою, народний депутат Антон Геращенко вимагає покарати Савченко за незаконний перетин лінії розмежування.

З його слів, перед Савченко була поставлена мета незаконно перетнути лінію розмежування, в обхід пунктів пропуску. Це було зроблено, аби показати всім, що хто завгодно може в’їхати на окуповану територію, минаючи позиції українських військових.

Результати поїздки Савченко на Донбас в ефірі радіостанції Голос Столиці прокоментував політолог Олег Саакян.

«Ми бачимо по російському телебаченню цивілізоване обличчя тих, хто там знаходиться, що ось український депутат приїхала, її ніхто не застрелив, ніхто в підвал не посадив, все нормально, тобто є комунікація. При тому, що простий громадянин України не може поїхати на ці території, не піддаючи своє життя ризику. По-друге, ми бачимо певну суб'єктність, коли Савченко каже: «нормальні хлопці, я приїхала, подивилася, є місцевий омбудсмен». Тоді Росія виноситься за дужки і створюється ілюзія внутрішнього конфлікту», - зазначив Саакян.

Нагадаємо, 24 лютого бойовики заявили, що Савченко приїхала на територію, підконтрольну «ДНР», щоб відвідати українських військовополонених.

Наприкінці минулого року Надія Савченко вже зустрічалася з ватажками сепаратистів, щоправда, в білоруському Мінську. Тоді вона стверджувала, що метою таких контактів, серед іншого, було звільнення полонених. Через це Савченко виключили з "Батьківщини" та з комітету з нацбезпеки.

Зазначимо, що напередодні Савченко публічно відмовилась від депутатської недоторканості, однак багато політиків та політологів вважають такий її вчинок звичайним піаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 26 Лютого 2017 22:14
Да iм пофiг на полонених за свою ж...пу бояться.
Ігор луцький Показати IP 26 Лютого 2017 22:19
У європейців напевно черговий шок.,,геой" України ,депутатка ВР,патріотка-активістка,гордість нації їздить до Сашка(він не сепар а нор.хлоп.) в Донецьк попити чаю і розповісти для рашаТВ ,що наших полонених утримують в нормальних умовах.Може пора вже поставити в стойло?
Луцьк Показати IP 26 Лютого 2017 22:19
А в людей до них ще бiльше запитань.
Ван Показати IP 26 Лютого 2017 23:22
Розстріляти на майдані і памятного знаку не лишати!!!! Ганьба!!!! Ганьба!!!! Ганьба!!!!
Іван Показати IP 27 Лютого 2017 08:06
А політична партія, яка висунула її першим номером в списку чого мовчить ? За бездумну політику треба нести відповідальність ! Перед виборами ждіть падіння рейтингів .
Анонім Показати IP 27 Лютого 2017 09:36
врна така сама продажна с**а

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus