USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Навіщо іноземцю волинський «тарантас»

5 Квітня 2013 14:23
Іноземець, який приїхав у гості до волинських родичів, спробував вкрасти чужий автомобіль, але це йому не вдалося.

Про це повідомляють в УДАІ УМВС України у Волинській області.

На стаціонарний пост ДАІ надійшло повідомлення від мешканця Маневичів про те, що невідома особа заволоділа його автомобілем «ВАЗ-21063», коли транспортний засіб перебував на паркувальному майданчику біля супермаркету.

На пошуки машини відразу орієнтували усі наряди дорожньо-патрульної служби. Прибувши на місце події, працівники ВДАІ Маневицького РВ УМВС України у Волинській області помітили неподалік від магазину схожий транспортний засіб. Автомобіль раптово зупинився, водій вибіг і попрямував у магазин. Не зволікаючи, правоохоронці наздогнали та затримали 33-річного чоловіка.

Він незаконно заволодів машиною шляхом пошкодження замка дверей та з’єднання електропроводки замка запалювання. Однак далеко заїхати нею з технічних причин йому не вдалося. Помітивши працівників ДАІ, спритник вирушив у супермаркет, аби «загубитися» між покупцями.

Пояснити свій вчинок правоохоронцям чоловік відмовився. Зрештою автомобіль повернули власнику.

Слідчо-оперативна група прибула на місце, зловмисника одразу доставили в райвідділ міліції для встановлення усіх обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрiй76 Показати IP 5 Квітня 2013 15:21
А іноземець це хто? Білорус чи молдаван?..Бо європеєць навряд чи спокусився б на таку "тарантайку"...
водій Показати IP 5 Квітня 2013 15:22
це тільки в кіно, з"єднавши проводки, можна поїхати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus