USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Найактуальніші проблеми волинян – гроші, житло та путівки

14 Липня 2009 15:04
Сьогодні, 14 липня, на прийом із особистих питань до заступника голови Волинської ОДА Василя Дмитрука звернулося  шестеро волинян. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Троє волинянок просили посадовця посприяти у виділенні фінансової допомоги на лікування, ремонт житла та проведення електроенергії до новобудови.
Окрім того, жителька Горохівського району шукала допомоги владця у виділенні житла. За словами жінки, її чоловік втратив роботу. А власниця житла, де вони наразі мешкають, сказала що восени його продаватиме. Відтак родині ніде подітися. Батьки молодої сім’ї не в змозі ні запропонувати житло, ні допомогти його придбати. Пан Заремба зазначив, що для того аби влада могла їм допомогти – вони теж повинні робити певні кроки для вирішення цієї проблеми. Для початку – влаштуватися на роботу, щоб можна було б оформити кредит.
Також жителька села Гірка Полонка Луцького району зверталася із проханням надати їй довідку про те, що її сестра у 1997 році зверталася до пана Дмитрука на прийом. За словами волинянки, їй ця довідка потрібна для того, аби судитися із сусідом, котрий забрав її частку землі.
Однак пан Дмитрук пояснив, що такі документи зберігаються тільки 5 років, та і ніякого змісту вони у розгляді судової справи про спір щодо встановлених меж не матимуть.
Ще одна волинянка – герой праці – хотіла отримати для себе та внучки путівку до санаторію у Крим. Та як пояснив заступник голови ОДА, нараз такі путівки можуть отримати тільки інваліди.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus