USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Найактивніший громадський діяч серед студентів – із Луцька. ФОТО

17 Листопада 2008 10:03
Студентка Луцького національного технічного університету Вікторія Левчук перемогла  конкурсі «Найактивніший громадський діяч серед студентів», організованому Міністерством освіти і науки України. Про це 17 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
Лучанка Вікторія Левчук взяла участь у конкурсі «Найактивніший громадський діяч серед студентів». Конкурсна комісія визначила луцьку студентку переможницею.
Як розповіла «Волинським Новинам» Вікторія Левчук, вона побачила анонс конкурсу на сайті освітнього міністерства, а потім заповнила анкету, де зазначила всі свої здобутки у громадській діяльності.
Під час урочистостей з нагоди Дня студента в приміщенні «Українського дому» міністр освіти і науки України Іван Вакарчук вручив студентці ЛНТУ грамоту, яка підтверджує її здобуток.
Також в цей день Вікторія Левчук взяла участь у круглому столі за участі Івана Вакарчука, представників студентського самоврядування і молодіжних організацій.
Там йшлося про участь студентів в оцінці якості освітніх послуг, залучення молоді до управління навчальним закладом, європейську практику студентського самоврядування та вимоги Болонського процесу.

Довідково:
Участь у конкурсі могли взяти всі бажаючі студенти денної форми навчання будь-якого вищого навчального закладу України. Для цього потрібно було правильно заповнити і вислати реєстраційну анкету.
Відбір найкращих студентів-активістів здійснювала конкурсна комісія, до складу якої увійшли громадські діячі та представники міністерства, а саме:

Ігор Когут (голова комісії), директор Української школи політичних студій, Голова Ради Лабораторії законодавчих ініціатив;
Ярослав Болюбаш, директор департаменту вищої освіти МОН;
Ярина Ясиневич, керівник апарату міністра;
Андрій Когут, секретар Громадянської Асамблеї України, менеджер Міжнародного фонду «Відродження»;
Алла Прунь, головний редактор інтернет-порталу «Громадський простір»;
Орися Луцевич, директор фонду підтримки Міжнародного співробітництва України «Open Ukraine».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
НДЛМ Показати IP 17 Листопада 2008 10:35
Віка вітаю з визнанням ....молодець
Анонім Показати IP 17 Листопада 2008 12:10
Студентка молодець! А Когути це новий клан?
Анонім Показати IP 17 Листопада 2008 12:40
Про Когутыв з вами згыдний , але клани мусять бути завжди така вже в нас країна
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 12:47
Вітаю!
АМоРе Показати IP 18 Листопада 2008 20:53
до речі - це аморівка!!! :-)
Бородате Чудовисько Показати IP 28 Листопада 2008 16:39
Цікаво, який толк з цієї громадської роботи?? Відведення очей від законодавчих порушень в навчальних закладах + надання студентам ілюзії що їхня думка щось значить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus