USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найбільше незручностей лучанам за два тижні завдала негода

10 Жовтня 2017 11:53
Понад три сотні звернень у групу оперативного реагування «15-80» протягом двох тижнів стосувалися відключення електроенергії у будинках, зокрема після негоди, що вирувала у місті. Також повідомляли про зламані внаслідок буревію дерева.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 10 жовтня.

Як повідомила перший заступник директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Тетяна Книш, у період з 25 вересня до 8 жовтня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 1113 телефонних звернень. Найбільше дзвінків, 330, стосувалися відсутності електроенергії в житлових будинках та квартирах, які були викликані як плановими відключеннями, так і аварійними. Дуже складна ситуація склалася з відновленням електропостачання після негоди, яка вирувала 6 жовтня. В результаті численних обривів та пошкоджень, виникали масові відключення в різних мікрорайонах міста, деякі будинки були без напруги майже дві доби.

Окрім цього, внаслідок аварійного вимкнення ліній 10 кВ, 25 вересня, 3 та 4 жовтня без електроенергії залишалися мешканці багатьох вулиць та проспектів міста: Лесі Українки, Сенаторки Левчанівської, Степана Бандери, П’ятницька Гірка, Стрілецька, Винниченка, Набережна, Ковельська, Шкільна, Янки Купали, Володимирська, Рівненська, Вороніхіна, Софії Ковалевської, Січова, Чорновола, Арцеулова, Гулака-Артемовського, Привокзальна, Теремнівська, Коновальця, На Таборищі, Шопена, Світла, Коперника, Клима Савура, Відродження, Молоді, Волі, Президента Грушевського. Всі аварійно-ремонтні роботи виконали працівники Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго» .

Під час буревію надходили повідомлення про поламані дерева на вулиці Ветеранів, Ярощука, Лесі Українки, Корольова та на меморіалі Вічної слави. Також мешканці міста просили вивезти кореневища повалених під час буревію дерев на вулиці Львівській та у дворі будинку на проспекті Президента Грушевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus