USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Найбільше хабарів беруть чиновники третьої і четвертої категорії

2 Жовтня 2008 10:19
Найбільш корумпованими є державні службовці 3-ї та 4-ї категорії. Про це під час програми «Громадою проти корупції» на Волинському ТБ керівник обласного управління Головдержслужби Валентин Малиновський, – повідомляють 2 жовтня «Волинські Новини».
За словами пана Малиновського, індекс сприйняття корупції в українському суспільстві становить 33-35%. Заступник Луцького міського голови Микола Іванюк зазначив, що найбільше ризиків корупційних проявів мають держслужбовці, які працюють у відділах та управліннях, що мають стосунок до розподілу бюджетних коштів, земельних ресурсів, комунального майна.
Під час програми тривало інтерактивне опитування, в якому взяли участь понад тисячу чоловік. Як засвідчили його результати, майже половина глядачів (497) вважають, що добитися доброчесності чиновників можна лише шляхом посилення відповідальності за хабарі. Натомість 383 людини радять пробудити совість у держслужбовців, а 162 глядачі пропонують підвищити чиновникам зарплати.
Довідково:
Сьогодні в Україні існує 7 категорій та 15 рангів державних службовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus