USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найбільші боржники по зарплаті – шахти Нововолинська

16 Лютого 2009 10:47
Станом на 13 лютого на Волині аж чотири економічно активні підприємства заборгували працівникам понад мільйон гривень заробітної плати. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Власне, цими найбільшими боржниками виявилися шахти Нововолинська. Зокрема:

шахта № 1 – 1,04 мільйона гривень;
шахта «Бужанська» – 1,08 мільйона гривень;
шахта № 5 – 1,15 мільйона гривень;
шахта № 9 – 1,8 мільйона гривень.
Таким чином, на нововолинські шахти припадає понад третину усієї заборгованості по зарплаті в регіоні.
Нагадаємо, що під час ефіру на телеканалі «Аверс» голова Волинської ОДА Микола Романюк розповів, що з Мінвуглепромом досягнуто домовленості про погашення до кінця лютого заборгованості по зарплаті шахтарям.
Загалом найбільша заборгованість по зарплаті зафіксована на економічно активних підприємствах Нововолинська (6,3 мільйона гривень), Луцька (4,2 мільйона гривень) та Ковеля (1,7 мільйона гривень).
Довідково:
На Волині понад шістдесят економічно активних підприємств заборгували працівникам майже 14,1 мільйона гривень зарплатні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus