USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Найбільших «штрафників» серед архівних установ Волині – троє

23 Липня 2009 12:35
Заступник директора Державного архіву Волинської області Марія Багнюк під час розширеного засідання колегії цієї установи розповіла про підсумки роботи архівних установ області за перше півріччя 2009 року. Пані Багнюк акцентувала увагу на те, що коїться у районах, – повідомляє 23 липня репортер «Волинських Новин».
Спочатку директор ДАВО Володимир Гика привітав присутніх та ознайомив із планом роботи. Крім підбиття підсумків, планують обговорити можливість створення Спілки архівістів. Завтра планується поїздка у Ківерцівський та Маневицький район, де відбудеться ознайомлення із роботою тамтешніх архівних установ.
Марія Багнюк вважає, що криза позначилася і на архівній справі у регіоні. Вона розповіла про здобутки та недоліки у роботі архівних відділів органів влади, трудових архівів тощо. Так, серед проблем волинських архівів – брак комп'ютерної та розмножувальної техніки. Найбільше зауважень у доповіді заступника директора Держархіву області пролунало на адресу архівних відділів Шацької та Іваничівської райдержадміністрацій та Ковельської міськради. Цікаво, що представники цих структур так і не приїхали на засідання колегії ДАВО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus