USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Найдорожчий в історії: перший комікс із Суперменом продали на аукціоні за $6 млн

8 Квітня 2024 00:18
Комікс 1938 року, у якому вперше з'явився Супермен, продали на аукціоні за $6 мільйонів. Він став найдорожчим коміксом в історії.

Коли 86 років тому цей номер коміксу видали, він коштував усього 10 центів, повідомив аукціонний дім Heritage Auctions, пише УП. Життя з посиланням на CNN.

Попри свій вік, примірник коміксу був у хорошому стані, кольори зберегли насиченість, а на верхній частині були незначні потертості.

В аукціонному домі підкреслюють цінність цього випуску тим, що окремі сторінки коштували по $60 тисяч. Інші примірники також продавали за рекордні суми, зокрема у 2021 році за нього вторгували $3,6 мільйона.

Читати ще: Рідкісний комікс про «Людину-павука» продали на аукціоні за $1,38 мільйона

Комікс створили американські письменники Джеррі Сігел і Джо Шустер. У ньому йдеться про походження Супермена як інопланетної дитини, яку відправили на Землю. Там він знайомиться з коханою Лоїс Лейн.

В аукціонному домі назвали цей журнал найважливішим і найвпливовішим коміксом з усіх коли-небудь опублікованих, адже саме він познайомив світ з Суперменом – одним із найбільш впізнаваних персонажів американської поп-культури, який став героєм блокбастерів, книг, прототипом іграшок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus