USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найдовгоногіша у світі модель вдягнула вишиванку. ФОТО

21 Березня 2011 17:28
Український тиждень моди відвідала афро-французька модель Джі Дієнг. Її вважають найбільш довгоногою моделлю в світі. При зрості 180 довжина її ніг - 125 см. Джі завершувала покази українських дизайнерів Федора Возянова та Лілії Літковоської.

Про це пише "ГПУ" .

На третій день тижня моди модель одягнула українську вишиванку. На голові - український віночок. Цей одяг для неї пошили вихованці Великоволовецького сиротинця.

"Мені дуже комфортно в такому одязі. Тим більше, він із натурального льону, а я дуже ціную натуральні тканини", - сказала вона.

За словами Джі, вона знімалася у багатьох незвичайних образах: "Їх було так багато і всі вони мені подобаються. Я навіть не можу вибрати. Пам'ятаю, як на одній із фотосесій по мені повзала величезна змія. Мені було страшно, але при цьому я мала посміхатися".

Модель зауважила, що Україна теж відома у світі моди, проте не змогла назвати жодного вітчизняного модельєра.

"Скажу вам, що мода - це мода. Вона всюди однакова. Україна також відома в світі моди, але зараз я не можу назвати вашого найвідомішого модного дизайнера", - зізналась вона.

Джі приїхала в Україну із благодійною метою. Увесь гонорар від 5-денного перебування вона передала українським сиротам. В світських колах кажуть, що це немало. Джі входить до найтоповіших моделей світу, тому сама формує свої гонорари.

"Думаю, за один показ їй платять так само, як і Наомі Кембелл. Це десь 30-40 тисяч євро", - зазначив один із столичних модельєрів, який попросив не називати його імені.

Джі дефілювала в найвідоміших дизайнерів світу: Крістіана Діора, Гермес, Вів'єн Вествуд, Роберто Каваллі. Була обличчям реклам "Нокіа", "Кока-Кола". При зрості 180 вона важить 57 кг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus