USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Найголовніше – розуміти, що таке дербі», – Сачко про матч з «Вересом»

16 Листопада 2020 13:19
Головний тренер «Волині» Василь Сачко не був багатослівним після матчу з «Вересом», наголосивши на тому, що його команда програла боротьбу, а в дербі цього робити не можна.

«Ми програли в єдиноборствах, пропустили голи зі стандартів. Півтора тайми ми грали в меншості. Звичайно, було важко. Ми заробили пенальті, яке повинні були реалізовувати, але не склалося. Забий це пенальті і результат міг би змінитися, але, на жаль, ми не забили», – сказав тренер.

Також Василь Сачко не став коментувати вилучення Артура Рябова: «Питання не до мене. Поставте це питання суддям, я не хочу цього коментувати».
«Найголовніше – розуміти, що таке дербі, аби хлопці виходили та віддавалися на полі. Я не можу сказати, що вони не віддавалися, адже другий тайм ми грали в меншості. Тайм був рівний. В дербі потрібно віддаватися «навиворіт». Сьогодні цього не було», – підсумував Василь Сачко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НОУ-ХАУ!!! Показати IP 16 Листопада 2020 13:46
основна проблема українського футболу це те що ультрас і мусара це одне і те ж саме!!! Такого ніде немає!!! Самі грайте і самі вболівайте за такий футбол!!!
Не фан Показати IP 16 Листопада 2020 13:51
Поганим танцюристам я*ця заважають !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus