USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Дякую футболістам і всьому місту, – Сачко після перемоги «Волині» над «Вересом»

26 Травня 2021 14:10
Наставники «Волині» та «Вереса» поділилися своїми враженнями від матчу, в якому волиняни вирвали перемогу на останній хвилині гри.

Тренер рівненського «Вересу» Олександр Зотов: «Все було видно. Програли. Залишився негативний осад. Щодо бажання та самовіддачі до хлопців претензій немає. Але ці помилки, втрата концентрації, коли трішки втомилися, приводять до таких результатів. В нас позитивних емоцій немає.

Ця гра – це дербі. Приємно, що прийшло стільки вболівальників. Тут завжди приємно грати, команду добре підтримують, і наші вболівальники також приїхали».
Головний тренер «Волині» Василь Сачко: «Після такої гри емоції зашкалюють. За такі ігри і люблять футбол. Я вважаю, сьогодні була досить непогана гра. Ми грали фактично з командою Прем’єр-ліги, з командою дуже напористою, непоступливою. Майже 25 років не було цього дербі у Луцьку. Я дякую футболістам і всьому місту, а особливо фан-сектору, за таку велику підтримку.
Я не скажу, що в нас сьогодні була ідеальна гра, але ми старалися грати грамотно, компактно. Ми знали, що у «Вереса» напористі нападники, яким закидають в зони. Я вважаю, що ми впоралися з ними, але не без інтриг. А такі голи залітають нам у ворота. Але я радий, що ми забили красиві голи і наприкінці вирвали перемогу. Хотілося віддати борг за поразку на виїзді. Тому вітаю всіх з перемогою».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
укпупукп Показати IP 26 Травня 2021 14:23
Дякуємо, що не вилетіли з Першої ліги
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 26 Травня 2021 16:38
Я також від себе особисто вітаю тренерський штаб, особливо його керівника Сачко В.В., весь склад футбольного клубу, а особливо тих гравців, хто доклав зусиль для того, шоб перемогти ФК "Верес" - з цією перемогою. І дуже надіюсь, що у наступному 2021/2022 році футбольного сезону ФК "Волинь" буде грати в Прем'єр Лізі.
sd до Уболівальник ФК "Вол Показати IP 26 Травня 2021 16:50
Так само, як і збірна на ЧС 2022

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus