USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Найкращі фотожаби 2012-ого року. 40 ФОТО

2 Січня 2013 11:33
ТСН.ua опублікували найкращі фотожаби 2012 року, якими інтернет-користувачі реагували на різні події в Україні та світі.

Найулюбленішими темами цього року стали Євро-2012, кінець світу та вибори до Верховної ради.

Євро-2012


Відтак у рейтингу найпопулярніших, звичайно ж, опинилися фотожаби на Євро-2012, а надто на гол Марко Девіча у ворота збірної Англії, який не був зарахований арбітрами матчу. Судила цей скандальний матч угорська бригада арбітрів на чолі з головним рефері Віктором Кошшої. Саме він і став улюбленцем знущань інтернет-юзерів.







«Обдовбаний лис»

Друге місце по праву можна віддати «обдовбаному лису», який наприкінці осені підірвав увесь світовий інтернет. Композицію «Лис, який сидить» молодий британський таксидерміст створив ще рік тому. Але щойно лот з'явився на аукціоні eBay, фотографії опудала, яке понуро сидить на стільці, за лічені дні заполонили соціальні мережі. Народні вмільці один за одним показували свій хист до створення фотожаб з лисицею. Тому всього за тиждень «Обдовбаний лис» познайомився з Лео Мессі, Андресом Брейвіком, Бараком Обамою, потоваришував з «К'юріосіті» та навіть повторив легендарний стрибок з космосу.


Вибори в Раду

Третю сходинку з упевненістю зайняли парламентські вибори, що відбулися в Україні 28 жовтня. Неймовірна кількість фотожаб з'являлася буквально щогодини протягом усієї передвиборної компанії та після неї. А після оприлюднення даних екзит-полів головним героєм творів інет-юзерів стала Наталя Королевська, яка «не намріяла» перемогу на виборах.












Кінець світу

Кінець світу 21 грудня, який так і не відбувся, теж став «персонажем» фотожаб. Усі, кому не ліньки знущалися над цією датою, хоча були і такі, хто вірив у те, що апокаліпсис таки настане. Хизуючись, в інтернеті навіть складали графік святкування кінця світу. А дехто пропонував погратися в гру «хто вмре першим, - той і лох».


«Епік фейли» Hyundai

Після того, як з настанням морозів гордість, а тепер вже і сором міністра інфраструктури Бориса Колеснікова супер-потяг Hyundai почав регулярно ламатись і простоювати в дорозі по декілька годин, «чудо-машина» корейських інженерів стала героєм фотожаб. Найбільше підлила масла у гумористичний вогонь нещодавня ситуація, коли новий поїзд прибув до пункту призначення лише за допомогою буксиру у вигляді старенького радянського тепловоза типу «ЧМЕЗ».



Вихід iPhone 5

Поява iPhone 5 збурила уяву користувачів соцмереж, які почали створювати на цю тему фотожаби. Найбльшим розчарування відданих айфономанів стало те, що довгоочікувана модель смартфону майже нічого не отримала нового, але збільшилася у розмірах (новий айфон отримав діагональ екрану 4 дюйми – ред.). Саме з цього користувачі і знущалися, порівнюючи нову модель із тим, що вийдуть у майбутньому. Відтак, на думку інтернет-юзерів, iPhone 20 у довжину нагадуватиме лазерний меч джедая.




Газова угода України невідомо з ким

Після того, як стало відомо, що Україна підписала дорожезну угоду вартістю 1,1 млрд доларів про будівництво терміналу з прийому зрідженого газу з особою, яка не мала на це повноважень, і взагалі є невідомо ким, в інтернеті і преса, і прості блогери почали висміювати дану ситуацію.



Стрибок зі стратосфери

В середині жовтня, одразу після стрибка 43-річного австрійця Фелікса Баумгартнера з 40-кілометрової висоти, інтернетом поповзли фотожаби. Інтернет-жартівники «запустили» в космос відомих спортсменів та політиків. Зокрема, побажати успіху спортсмену-екстремалу на журавлі відправили і російського президента Володимира Путіна.



Путін та журавлі

Участь президента РФ Володимира Путіна в експерименті, проведеному російськими орнітологами в рамках проекту «Політ надії» з порятунку рідкісного виду журавлів - стерхів, теж викликав бурхливу реакцію в інтернет-спільноті.




Нова форма харківських даішників

У травні в інтернеті з'явилися фотографії нової форми харківських даішників, яка була пошита спеціально до Євро-2012. Таке явище не змогло обійти увагою блогерів, які від душі познущалися над вбранням правоохоронців.



Окрім цих визначних подій користувачі також сміялися над політиками та різними інтернет-мемами.

Зокрема, надання російській мові статусу регіональної також не минуло безслідно


Героями фотожаб стали і нові депутати в Раді:



Вибори в США:


Відставка Черновецького:



Вихід Мілевського з «Динамо»:



Сніговий колапс в Києві:



Війна в Ізраїлі:



Та інші:




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus