USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Найпопулярніше в Луцьку порушення ПДР – зупинка або стоянка «де попало»

20 Серпня 2009 15:27
Упродовж семи місяців 2009-го працівники ВДАІ, які обслуговують Луцьк, виявили 12,7 тисячі порушень Правил дорожнього руху. В розрізі грубих порушень найпопулярнішими є зупинка або стоянка у невстановлених місцях (4,4 тисячі випадків), перевищення швидкості (4,3 тисячі), а на третій «сходинці» порушень опинився проїзд пішохідних переходів (631 випадок). Про йдеться в аналізі роботи працівників ВДАІ з обслуговування Луцька за липень 2009 року, - інформує 20 серпня репортер «Волинських новин».
 
А ось у нетверезому стані вулицями обласного центру із початку року ризикнули кататися приблизно дві з половиною сотні водіїв. Доповнює список порушень обіг, проїзд залізничних переходів, створення аварійної ситуації, залишення місця ДТП.
 
Також за сім місяців поточного року на арештмайданчиках за різні порушення доставлено 303 транспортних засобів, наприклад, 43 із них виявилися без документів, 158 – через те, що водії керували у нетверезому стані, 80 – через дорожньо-транспортні пригоди, 7 – через підозру у вчинені злочину, на 4 було накладено арешт, а ось ще 7 були незареєстровані. Ще три машини опинилися на арештмайданчиках через зміну маркувальних позначень, а один транспортний засіб був відсутній в базі «Автомобіль».
 
Додамо, що за поточний період 2009 року керівникам дорожніх та комунальних організацій направлено 39 приписів на усунення недоліків по утриманню вулично-шляхової мережі, за невиконання яких до адміністративної відповідальності притягнуто 20 осіб, зокрема комунальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 09:58
Выдберіть у маршрутників автомагнітоли ! Не знущайтесь над пасажирами !
Анхар Кочнева Показати IP 25 Лютого 2010 02:57
Извините, но я - автор фотографии, которой был проиллюстрирован этот текст. Моего разрешения ваш сайт не получал. Что за нах, простите мне мой французский? Кто-то газ тырит, кто-то народное достояние. А кто-то фотографии. Ни стыда, ни совести.
Анхар Кочнева Показати IP 25 Лютого 2010 02:58
По какому праву ваш ресурс использует для иллюстрации этой статьи МОЮ ФОТОГРАФИЮ, украденную без моего ведома???????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus