USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Найпопулярніші ВІДЕО інету. РЕЙТИНГ

2 Січня 2013 10:10
ТСН.ua зібрав усі найцікавіші та найпопулярніші відео, які цьогоріч дивився та коментував весь інтернет. Окрім офіційного рейтингу, який склав YouTube, ТСН.ua визначив ще й українські відео, які є найпопулярнішими на відеохостингу, а також ті, які стрімко набирали популярність і були не менш відомими серед інтернет-користувачів.

Беззаперечним лідером усіх рейтингів стала оригінальна версія кліпу корейського репера PSY - Gangnam Style. Відео взагалі стало рекордним за всю історію YouTube і навіть потрапило до Книги рекордів Гіннеса.

Кліп був викладений на YouTube тільки в липні, але наприкінці грудня кількість переглядів ролику перевалила за рекорду позначку в мільярд, враховуючи, що у світі інтернетом користуються тільки 2,3 млрд людей. Цікаво, що й сам YouTube опублікував свої підсумки року, знявши відео у стилі Gangnam Style.

Друге місце у світовому рейтингу YouTube зайняв кліп Somebody That I Used to Know групи Walk off the Earth (Gotye - Cover), який переглянули понад 140 млн разів.

Родзинка кліпу полягає в тому, що 5 учасників групи одночасно грають на одній гітарі і співають свою пісню.

Третє місце світового рейтингу популярності зайняв кліп KONY 2012 з 95 млн переглядів.

Також до першої десятки світового рейтингу YouTube потрапили ролики:

4. "Call Me Maybe" by Carly Rae Jepsen - Feat. Justin Bieber, Selena, Ashley Tisdale & MORE!;
5. Barack Obama vs Mitt Romney. Epic Rap Battles Of History Season 2;
6. A DRAMATIC SURPRISE ON A QUIET SQUARE;
7. WHY YOU ASKING ALL THEM QUESTIONS?;
8. Dubstep Violin-Lindsey Stirling-Crystallize;
9. Facebook Parenting: For the troubled teen;
10. Felix Baumgartner's supersonic freefall from 128k '- Mission Highlights.


Великою популярністю в усьому світі також користувалися різноманітні кавери, пародії, музичні відео із серії «зроби сам» і ролики про політику.

Крім того, користувачі активно шукали на YouTube нові дивні таланти і викладали ролики на суспільно значущі теми - починаючи від відеорозповідей про некомерційні кампанії і природні катастрофи, закінчуючи політичною сатирою.

Серед українських відео, які стали зірками у 2012 році на «ютюбі» за кількістю переглядів, на першому місці розташувався ролик з танцями одеських студентів на сцені університету. Хлопці танцювали під популярний трек «I sexy and i know it». Відео зібрало майже 4,5 мільйони переглядів.

На другому місці опинився ролик «unbelievable own goal assisted by the wind» (Неймовірний гол на розминці Динамо) з майже трьома мільйонами. Третє місце відвоювало відео «Голландці та харківський репортер». Відео було зняте під час Євро-2012 cаме про голландських фанів, які заполонили Харків.

Ролик став рейтинговим завдяки тому, що європейські фанати ніяк не давали журналістці зробити репортаж. Вони весь час їй заважали та «клеїли з себе дурнів». Відео отримало понад 2,3 мільйони переглядів.

На четвертій сходинці рейтингу з результатом 2,2 млн переглядів опинилася «Жорстка розмова з даішником», 5-ту сходинку посів «Кіт Сальвадор, що співає». Над цим відео автор трохи потрудився. Загалом креативне відео про кота переглянув на «ютюбі» 2,1 млн користувачів.

Також до першої десятки рейтингу українських відео на YouTube потрапили:

6. Chisora slaps Klitschko's face: Weigh-in in Munich;
7. "Гаишник базарит на английском";
8. " Anastasiya Shpagina Говорит Украина"; 9. Los Colorados - Du Hast (Official Rammstein Cover);
10. "Херсон Пьяная драка". Всі танцюють Gangnam Style


Окрім усіх рейтингів, у 2012 році в інтернеті найпопулярнішими відео стали кавери на мегахіт Gangnam Style. Чи не щодня на відеохостингу з'являлося пародійне відео, яке набирало не менше мільйона переглядів. Однак були й «епік файли». Так, американські школярі осоромилися на весь світ пародією на Gangnam Style.

Замість суперхіта в учнів Garden Spot High School в Пенсільванії вийшло погано змонтоване і жахливе відео про «гордість школи». Відео зібрало 1,5 млн переглядів.

Gangnam Style танцював і російський актор Нікіта Джигурда. Свій виступ на Красній площі в Москві він присвятив скасуванню кінця світу. А, наприклад, арабський кавер на Gangnam style підірвав YouTube за один день. Кліп Saudi Gangnam Style на YouTube подивилися понад 5 млн людей.

Не менш популярним в інтернеті стало відео про те, як російська школярка зацідила по яйцях вчителю-грубіяну за приниження.
Зазначимо, відео буквально поставило на вуха весь рунет. За кілька днів на YouTube його переглянуло понад 5 мільйонів користувачів.

У 2012 році інтернет-юзерів також здивували бразильські телевізійники своєю серією моторошних розіграшів з прихованою камерою.

Так, в листопаді вони посадили в ліфт «дівчинку-привида», яка лякала всіх, хто туди заходив. Увесь експеримент з екстремальним розіграшем був знятий на відео і опублікований в інтернеті. За місяць відео отримало понад 24 мільйони переглядів. Також у 2012 році зірками в інтернеті ставали екстраординарні виконавці. Так, 8-річна Джульєтта підірвала інтернет своєю піснею. Ролик під назвою «Моя перша пісня в стилі хардкор», викладений на початку 2012 року, зібрав загалом майже 25 млн переглядів.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus