USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Найвіддаленіше поштове відділення у світі щороку наймає працівників, які рахуватимуть пінгвінів

29 Листопада 2023 00:18
Найбільш віддалене поштове відділення у світі, яке щорічно наймає працівників, пропонує унікальну вакансію.

Про це пише ТСН з посиланням на ladbible.com.

Розташоване у Порт Локрой на континенті Антарктида, «Поштове відділення Пінгвіна», якому майже 80 років, належить англійцям на острові Гудьє, який приблизно розміром з футбольне поле.

Він населений сотнями пінгвінів і одночасно є музеєм, яким керує Фонд антарктичної спадщини Великої Британії. Британська благодійна організація наймає чотирьох керівників пошти для роботи та проживання на острові від листопада до березня щороку, де однією з головних характеристик роботи є здатність рахувати пінгвінів.

Вони також відповідають за моніторинг та збір даних про дику природу й навколишнє середовище.

Камілла Нікол, виконавча директорка фонду, підкреслила: «Жити там – досить важка робота. Ви можете працювати по 12 годин. Часу на відпочинок та релакс не так і багато».

Робочі місця все ще мають попит. Повідомляють, що за рік було отримано 2500 заяв.

«До нас приходять охочі різного віку з усього світу. Ми шукаємо людей, які у хорошій формі, витривалі та насправді люблять зустрічатися з відвідувачами», – зазначила Камілла.

Читати ще: У США вилупилося рідкісне імператорське пінгвіненя

Люсі Дорман, голова бази в Порт Локрой у сезоні 2019-2020, розповіла про те, наскільки складною є ця роль, та додала: «Нам потрібно носити з собою багато речей».

Вона пояснила, що працівникам доведеться переміщувати коробки, відра та каністри на снігу або слизькому камінні більшу частину дня.

Дорман також зазначила, що багато часу йде на те, щоб зчищати фекалії пінгвінів з каміння.

Вона підкреслила: «Найголовніше – обрати людей, які ладнатимуть одне з одним».

Читати ще: У Шотландії пінгвін отримав звання генерал-майора Королівської гвардії Норвегії

Нікол погодилася та продовжила: «Вам доведеться ладити, тому що не так просто піти одне від одного. Ми шукаємо команду: четверо людей, які можуть жити і працювати разом. Цей досвід пропонує інший погляд на світ та новий погляд на вашу роль на планеті. Ви можете спостерігати за заходом сонця і почути, як тане льодовик. Це надзвичайне місце».

Приймання заявок цього року вже завершено. Охочі спробувати себе у цій ролі можуть зробити це 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus