USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Назвали підприємства Луцька, які боргують зарплати своїм працівникам

20 Вересня 2016 11:49
Загальна сума зарплат, яку заборгували підприємства Луцька своїм працівникам, за станом на вересень становить понад 4 мільйони гривень, - інформує Конкурент.

Про це йшлося під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності оплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітноїплати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста.

Як повідомив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, фактично всі представники підприємств-боржників, як були запрошені на зустріч, не прийшли.

Чиновник зауважив, що зазвичай великі суми заборгованості із виплати заробітних плат спостерігаються на економічно неактивних підприємствах.

Загалом, згідно даних могіторингу, загальна сума заборгованості із виплати зарплат становить понад 4 мільйони гривень. Відтак 59,9 тисяч гривень боргує перед своїми працівниками ПАТ “УСК Гарант-авто”, 856, 9 тисяч гривень – підприємство-банкрут “Західпромбуд”.

Щоправда, зі слів Яковлева, невиплата зарплат від початку року зросла й на економічно-активних підприємствах також.

“У переліку підприємств-боржників станом на 1 вересня було і ДКП “Луцьктепло” – 2 мільйона гривень, КП “Парки і Сквери” – 66 тисяч гривень. Втім, станом на 15 вересня перше і друге підприємства повністю ліквідували свої борги”, – сказав Тарас Яковлев.

Представник КП “Парки та сквери”, своє чергою, пообіцяв, що на перше жовтня заборгованості із виплати заробітних плат в них теж не буде.

На зустріч викликали й представників ПАТ “Електротермометрія”, у яких станом на 1 вересня заборгованість із виплати заробітних плат становила 603, 8 тисяч гривень. Однак ніхто із підприємства на зустріч не прийшов. Як розповів представник пенсійного фонду, у підприємства є значна сума заборгованості, а саме 1 мільйон гривень із відшкодування пільгових пенсій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До Яковлєва Показати IP 20 Вересня 2016 12:51
Яка влада так її поважають.Це зібрались,щоб поплакатись в"жилетку".А які дії?Ви не забезпечуєте доходи ПДФО до бюджету в повній мірі.А зарплатню справно отримуєте(не заробляєте) із наших податків.
Людмила до До Яковлєва Показати IP 20 Вересня 2016 15:18
Бюджет наповнити,пройтися по перукарнях,барах і т.д. ,влаштовуючи офіційно людей і пенсійний фонд наповнити і пенсію хароблять. Деякі підприємства не числяться в Луцьку, а працівники працюють у дві зміни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus