USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Назвали улюблені місця волинських браконьєрів

25 Січня 2016 08:00
Найбільше порушують закон мисливці Камінь-Каширщини та Шацького району. Браконьєри із цих територій вже наробили чимало лиха.

Про це інформує Волинське обласне управління лісомисливського господарства.

Як повідомили у ВОУЛМГ, ще однією напастю після незаконних бурштинолюбителів є «поціновувачі прекрасного» - браконьєри, які у пошуках легкої наживи втрачають людяність та керуються лише азартом й інстинктами.

Особливо жорстоко браконьєри ловили тварин у петлі і добивали їх палицею. Раніше ІА Волинські Новини уже повідомляло про цей нелюдський вчинок, коли єгерська служба упіймала зловмисників та покарала їх.

Загалом, за минулий рік державна лісова охорона та єгерська служба склали 126 протоколів на порушників правил полювання, вилучила 28 одиниць зброї.

Як проаналізували лісівники, найбільше порушників було в Камінь-Каширському та Шацькому районах Волині. Охорона державного мисливського фонду ДП «Камінь-Каширське ЛГ» спіймала 19 зловмисників й склала відповідні протоколи. На рахунку охорони ДП «Шацьке УДЛГ» - 14 браконьєрів, у яких вилучили 3 одиниці зброї.

Нагадаємо, минулої зими наймасовіші випадки браконьєрства зафіксували на Ківерцівщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
волинянам Показати IP 25 Січня 2016 09:04
с. Садыв луцький район
Волинянка Показати IP 25 Січня 2016 13:14
Єгері самі дуже часто покривають браконьєрство,зокрема в тому ж таки Камінь -Каширському р-ні .А щодо покарання, то аж смішно.Пошабашив у пані -судді,то мало того що справу спустили,а щей знаряддя бракон'єрства повернули,щоб далі промишляв.Тьху...
лісівник Показати IP 25 Січня 2016 18:15
Форточка хоче показати свою роботу з кращої сторони. Та брехня це і фейк, краде безбожно ще заставляє і фінанси носити по придуманій схемі. Де дівається волинській дуб спитати треба форточку. Вор. .
правда до дурного лi Показати IP 25 Січня 2016 21:51
Шановна шавка радiона-ребара,якщо ти знаэш хто носить, за що носить, скiльки носить i коли носить, iди в вiдповiднi органи там копюри намалюють, знiмлять гарно на камеру i определять в вiдповiдне мiсце хабарника. А якщо для тебе це клопiт то iди в суд, полiцiю, СБУ, прокуратуру, а розводити тут базар не треба, май гонор,не будь бабою базарною, а то всi тiльки знають была была была.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus