USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міський голова Луцька Ігор Поліщук привітав громаду з Днем захисників та захисниць

14 Жовтня 2022 09:09
14 жовтня в Україні на державному рівні відзначається одне з найпатріотичніших свят – День українських захисників і захисниць. Особливе воно тим, що цього дня відзначають ще три не менш важливих свята – Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День заснування Української повстанської армії.

З цієї нагоди очільник Луцької міської територіальної громади Ігор Поліщук привітав лучан й усіх жителів громади:

"14 жовтня ми відзначаємо одразу чотири свята – День захисників та захисниць України, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та 80-ту річницю створення Української повстанської армії.

Сьогодні ці свята мають для нас особливе значення. Широкомасштабне вторгнення російського окупанта назавжди змінило нашу свідомість. Ми почали краще розуміти героїв минулого, які віддали своє життя за Україну, та ще більше шанувати сьогоднішніх захисників, які зі зброєю в руках обороняють нашу країну.

Шановні захисники та захисниці, ви довели, що українці можуть протистояти підступному ворогу, ви довели, що українці – єдина та сильна нація, що українці – це вільні та патріотичні люди.

Дякую за мужність та відвагу. Дякую за кожен новий день. Дякую за те, що наші діти можуть ходити у школи та дитячі садочки, а дорослі працювати.

Низький уклін вашим матерям за те, що виховали справжніх патріотів. Світла пам'ять тим, хто залишив своє життя на полі бою за майбутнє України.

Просимо Пресвяту Богородицю захистити кожного бійця від ворожої кулі, кожну родину – від горя та сліз, просимо перемоги та миру.

Нехай Господь береже кожного з вас, а Божа Матір візьме під свій святий покров. Шана і честь нашим захисникам. Благословіння нашій Україні".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радувець Ларіса Показати IP 14 Жовтня 2022 12:28
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus