USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Не хотіла йти в школу: на Донеччині 15-річна дівчина отруїлась таблетками

23 Лютого 2021 19:32
У Добропіллі Донецької області розслідують факт отруєння таблетками 15-річної школярки. Дівчинка випила їх, щоб не йти на навчання.

Вранці школярка поскаржилася матері на погане самопочуття, повідомили в пресслужбі поліції Донеччини, пише Обозреватель. Потім вона зізналася, що вжила препарат із домашньої аптечки з метою пропустити заняття.

Жінка спробувала сама надати дочці першу допомогу, але потім викликала швидку. Постраждалу госпіталізували до лікарні та передали в руки медиків. Зараз її стан стабільний, життю школярки ніщо не загрожує.

Поліція почала перевірку всіх версій події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 ч.1 ст. 115 КК України з позначкою «спроба самогубства».

Нагадаємо, 16 лютого в одному з ліцеїв Боярки дві дівчинки отруїлися таблетками, які самі купили в аптеці. Випити таблетки вони вирішили після того, як побачили в мережі заклик, щоб ковтнути 40 таблеток і подивитися, що з ними буде. В результаті одна з дівчаток померла. Встановлено, що вони вживали препарат Дротаверин.

17 лютого ще дві школярки – цього разу з Умані – потрапили до лікарень з отруєнням. По 10 пігулок Дротаверину діти прийняли на території школи. Наразі вони під наглядом медиків. 18 лютого від отруєєня вже рятували 15-річного киянина.

А 23 лютого в Рівному врятували хлопця, якого через соцмережі хотіли довести до самогубства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Надя Показати IP 23 Лютого 2021 19:52
ПИСАТИ треба менше про таке.А то прямо інструкції по суїциду
Alex. до Надя Показати IP 23 Лютого 2021 21:18
Хто шукав - завжди знаходив. Хоча деталi дiйсно не варто описувати
лінивец Показати IP 23 Лютого 2021 21:33
в україні настільки страшні школи що учні згодні отруїтись щоб туди не йти ))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus