USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Не консультуйтеся за кордоном і не стійте на колінах»: Ігор Палиця підтримав нового прем’єра і уряд

4 Березня 2020 18:54
Народний депутат від Луцька Ігор Палиця підтримав призначення нового уряду і прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та закликав його не консультуватися за кордоном, не стояти на колінах перед закордонними фондами і радниками. Адже в українців є все для того, щоби збудувати сильну країну самотужки.

Ігор Палиця пригадав, як група «За майбутнє», до якої він входить, під час голосування за перший склад уряду повірила президенту, який довірився людям, «які гарно розповідали, як за кордоном їх навчили любити і розвивати Україну».

«Перший місяць очікували. Другий місяць ми побачили, що уряду немає, а є біла пляма. А на третій місяць ми побачили, що це – чорна діра, яка ще трохи і засмокче всю Україну всередину.
Ігор Палиця подякував президенту за те, що він ухвалив рішення про перезавантаження Кабміну. Зі слів Ігоря Палиці, президент толерантний, адже чекав і давав шанс, проте уряд не виправдав його.

«Група (депутатська група «За майбутнє», ВН) каже: перший раз ми підтримали. Уряд не виправдав надії українців, уряд осоромився. Ми розділили цей сором? Разом зі «Слугою народу», разом із вибором президента. Так, ми розділили цей сором, бо ми голосували за цей уряд!

Чи готові ми зараз ще раз робити експеримент? Група «За майбутнє» буде голосувати за кандидата в прем’єр-міністри і склад уряду.

Ми довіряємо Вам, пане президент, довіряємо вашому вибору. Ми сподіваємось на Вас, пане кандидат в прем’єр-міністри. Ми довіряємо Вам, і довіряє народ України, тому що більшість вас підтримує», – зазначив Ігор Палиця.

Також парламентар звернувся до кандидата на посаду прем’єр-міністра із закликом не йти на поводу в іноземних інституцій.

«Не консультуйтесь за кордоном, не шукайте щастя за кордоном. Не стійте на колінах перед закордонними фондами, МВФ і різними радниками. Україна самодостатня. Україна сильна. В нас є все для того, щоб збудувати сильну країну. В нас є розум, є бажання, є трудолюбивий народ.

Не буде вистачати грошей – випустіть цінні папери у валюті, українці куплять їх. Розрахуйтесь з кредитом, як зробили всі країни, і давайте жити по правилах для українців», – закликав Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
патріот Показати IP 4 Березня 2020 19:11
Цілком слушно і влучно!!! Тепер питання, чи прислуховуються до таких слів ті, хто у міністерських кріслах?! Палицю б якимось віце-прем'єром...
Їван з Печихвост Показати IP 4 Березня 2020 19:43
Да-а-а-а-а ! Та не смішно ! То, шо відправили у відставку поганий уряд - то є признак того, шо його призначали погано думаючи, і то є мінус для Президента, Верховної Ради та іміджу держави !
Ево Показати IP 5 Березня 2020 09:31
Я скажу, що, як на мене, це тільки хороший знак. Зеленський дійсно самий достойний з усіх наших президентів.
то Показати IP 5 Березня 2020 11:05
то точно треба своїм розумом жити а не позичати за кордоном бо закордон за себе думає а не про нас.
Лучанин Показати IP 5 Березня 2020 13:56
Верховна рада 29 серпня призначила Олексія Гончарука прем'єр-міністром України. Призначення глави уряду підтримали 290 народних депутатів, 27 виступили проти, 35 — утрималися, 66 — не голосували. «За майбутнє» повним складом (22 особи) проголосувала за Гончарука. Пів року не пройшло як ті що підтримали так же дружно і звинуватили в некомпетентності ними ж вибраний уряд. Так беріть відповідальність за тих кого підтримували

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus