USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Не перша – і точно не остання»: волинські тероборонівці отримали допомогу від Фонду Ігоря Палиці

9 Травня 2023 19:42
Допомога військовослужбовцям у нинішній час є пріоритетом для населення, благодійних та волонтерських організацій. Від потужної підтримки з тилу залежить велика частина успіху української армії в бою з російським агресором.

Із початку повномасштабного вторгнення частину потреб воїнів забезпечують благодійники. Так, бійці 100-ї бригади територіальної оборони вкотре отримали військову допомогу від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Необхідні на війні речі передали волонтерському центру «Серце патріота», який доправить їх безпосередньо в зону бойових дій.

Благодійники закупили тероборонівцям 12 сучасних тепловізійних прицілів із кріпленнями на різні види зброї, 100 тактичних навушників та 10 автомобільних рацій.
Засновник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький розповів, що отримана допомога вирушить на Бахмутський та Запорізький напрямки. З його слів, техніка, яку передали благодійники, необхідна військовим «на вчора». Забезпечення такими речами пришвидшує виконання бойових завдань, зберігає життя та здоров’я захисникам.

Читати ще: 20 дронів DJI Mavic 3: бійці на Бахмутському напрямку отримали допомогу від Фонду Ігоря Палиці
Як зауважила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, благодійники завжди охоче відгукуються на запити військових та намагаються знайти всі необхідні їм речі.

«У 100-й бригаді тероборони служить більшість лучан. Ми не можемо стояти осторонь, адже допомога критично потрібна. Завдання держави – першочергово забезпечувати військових зброєю, але є ті, потрібні їм речі, які можуть дістати благодійники. Ця партія допомоги не перша і точно не остання. Наша єдина мета – перемога. До перемоги Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» буде допомагати військовослужбовцям», – наголосила Катерина Шкльода.

Читати ще: Очі армії: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав військовим 20 дронів
Як розповіли волонтери, уже невдовзі отримана військова допомога слугуватиме тероборонівцям для знищення ворогів та звільнення українських земель.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 10 Травня 2023 01:29
Цікаво, чи дійде до мене.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus