USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не Шанель №5: на Волині – флешмоб проти смороду з «Пана Курчака»

12 Липня 2017 07:40
Журналісти інтернет-видання БУГ відреагували на скарги щодо смороду, який поширюється від “Птахокомплексу “Губин”, і організували флеш-моб “Не Шанель №5”, до якого долучилися мешканці Нововолинська.

Божевільний сморід та першіння у горлі під час забою курей – саме на ці проблеми нарікають знесилені мешканці житлового сектору біля підприємства “Пан Курчак”, а також жителі навколишніх сіл, які потерпають від щоденного огидного запаху. Люди не можуть нормально провітрити квартиру, відкрити вікно чи просто посидіти під під’їздом або будинком.

На календарі 11 липня, на вулиці спека, а в повітрі над всім містом стоїть гидкий сморід, дихати стає все важче. От тільки офіційної версії того, що відбувається, поки немає. Чиновники кажуть, що запах шириться від очисних споруд, а деякі просять не панікувати та уявити, як же смачно пахне ця курятина на столі…

Мета акції – звернути увагу байдужих чиновників на скарги громадян, що проживають поруч із забійно-курячо-смердючим підприємством. Бажання надягнути протигаз і тим самим долучитися до флешмобу виявили небайдужі мешканці міста та сіл, які щоденно стикаються з цією проблемою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катя Показати IP 12 Липня 2017 11:16
ЦЕ де? ДЕ знаходиться Пан курчак?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus