USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Не увімкнула фари ввечері: у Луцьку п’яна водійка давала патрульним 4 тис. хабара

25 Листопада 2023 22:37
В обласному центрі Волині водійка намагалася відкупитися від патрульних чотирма тисячами гривень за п’яне водіння, натомість жінка заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Із матеріалів справи відомо, що ввечері 26 вересня патрульні виявили на вулиці Даньшина Hyundai Elantra, який рухався без увімкненого ближнього світла фар, а водійка була непристебнутою.

Вже на вулиці Львівській патрульні зупинили вищевказане авто. Під час перевірки водійка Віта М. не пред`явила на вимогу поліцейського реєстраційний документ на транспортний засіб. Також під час складання адмінматеріалів у неї були ознаки алкогольного сп’яніння.

Читати ще: Зупинили через неувімкнений поворот: у Луцьку п’яний водій хотів за 3 тис. відкупитися від поліції

Поліцейські неодноразово пропонували Віті М. пройти огляд на стан алкогольного сп`яніння за допомогою «Драгера» або ж проїхати у медичний заклад, однак жінка постійно відмовлялася. Натомість запропонувала правоохоронцям неправомірну вигоду, щоб уникнути покарання, та поклала на капот службового авто чотири тисячі гривень.

Віта М. визнала свою вину під час розгляду справи. Суд оштрафував її на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus