USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Водійка, яку в Луцьку спіймали п’яною, заявила, що була під дією таблеток

10 Березня 2023 23:05
В обласному центрі Волині водійка Mercedes-Benz, яку спіймали п’яною за кермом, на суді заявила, що не винна, бо пила лише таблетки.

З постанови Луцького міськрайонного суду відомо, шо водійку Ганну Р. зупинили в обідню пору 25 січня на вулиці Рівненській.

Жінка мала явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду на місці зупинки транспортного засобу та від проведення такого огляду в медичному закладі відмовилась.

Її дії кваліфікували за частиною 1 статті 130 КУпАП. Проте на суді порушниця заявила про невинуватість, зазначивши, що пила таблетки.

Суд же дійшов висновку, що вину водійки доводять докази, тому оштрафував її на 17 тисяч гривень та на рік позбавив водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не к лучанин Показати IP 11 Березня 2023 10:15
Ще жодний п.яничка і жодний дурбелик не визнали хто вони є насправді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus