USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не треба тримати мисливців на прив’язі, ‒ Клімчук

6 Серпня 2012 13:01
11 серпня, відповідно до запланованого графіку, на Волині розпочнеться сезон полювання на пернату дичину.

Про це стало відомо під час оперативної наради в ОДА.

На запитання голови ОДА Бориса Клімчука, чи можна і за яких умов розпочати сезон полювання, перший заступник начальника управління лісового та мисливського господарства в області Сергій Шеремета та начальник Головного управління МНС України в області Володимир Грушовінчук зауважили, що це реально. Серед головних умов ‒ дотримання мисливцями законодавства, правил полювання та правил протипожежної безпеки.

Губернатор зауважив, що розділяє думку посадовців і додав: «…Не треба тримати мисливців на прив’язі». «Всі вони уже закупили належне спорядження, набої, і відпросились у дружин. Хто цього не розуміє – не розумійте, бо й так мисливців забагато. А хто це розуміє – їх «політ» переривати не можна, бо це ‒ стан душі», ‒ висловився Борис Клімчук.

Нагадаємо, менше тижня тому йшла мова про те, щоб перенести дату початку сезону полювання на пернату дичину на 25 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дикі качки Показати IP 6 Серпня 2012 13:07
Дядя Боря, не заохочуйте убивць! Ми й наші діти-каченята, як і Ви з Вашими дітьми, хоче мати право ПРОСТО жити. Зупиніть криваву вакханалію, змилуйтесь над нами. Невже, той, хто має гроші на зброю і спорядження, не може купити собі кусок доброго м'яса... Подумайте, що Земля - кругла, Бог ВСЕ бачить. Сьогодні вб'єте ви, а завтра можуть і вас.
звичайний мисливець до дикі качки Показати IP 6 Серпня 2012 23:03
Я вважаю, що доцільно з Вами сперечатися тільки в тому випадку, коли Ви вегетаріанець, в чому я сумніваюсь, а так Ви двулична людина, яка не знаючи суті питання ,ставить негативні штампи на досить велику кількість людей. Ви правильно сказали Бог ВСЕ бачить, він і розсудить!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus